ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΧαλκίδα: Νηπιαγωγός τιμώρησε 4χρονη βγάζοντας την έξω στο κρύο

Χαλκίδα: Νηπιαγωγός τιμώρησε 4χρονη βγάζοντας την έξω στο κρύο

Χαλκίδα: Νηπιαγωγός τιμώρησε 4χρονη βγάζοντας την έξω στο κρύο

Το κοριτσάκι έκλαιγε, φώναζε και παρακαλούσε την δασκάλα του να το αφήσει να μπει στην τάξη

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Χαλκίδα, στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, όπου φαίνεται πως μια νηπιαγωγός αποφάσισε να τιμωρήσει ένα 4χρονο κοριτσάκι βγάζοντας το έξω στο κρύο. Σύμφωνα με βίντεο που ανέρτησε το zougla.gr, ένα κοριτσάκι 4χρονων, ντυμένο στα ροζ, φωνάζει, κλαίει και παρακαλάει την νηπιαγωγό να το αφήσει να μπει μέσα στην τάξη. Η νηπιαγωγός απτόητη ζητάει από το μικρό παιδί -σύμφωνα με την καταγγελία- να της ζητήσει συγγνώμη… Το κοριτσάκι παραμένει στο κρύο, εκτός σχολείου, στο προαύλιο. Σημειώνεται ότι, όταν συνέβη το περιστατικό, επικρατούσαν συνθήκες ψύχους στη Χαλκίδα.

Το περιστατικό φαίνεται να έχει λάβει χώρα στις 27 Ιανουαρίου 2021 και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη τοπική κοινωνία, ενώ ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας, κ. Λάσκος, ζητά γραπτή εξήγηση για το περιστατικό που συνέβη.

Η νηπιαγωγός, μιλώντας στο zougla.gr ανέφερε πως έπραξε έτσι διότι το κοριτσάκι έπαθε κρίση και ήταν εκτός εαυτού, όρμηξε εναντίον της και άρχισε να χτυπά τους συμμαθητές της, βάζοντας και τη μάσκα στο στόμα της. Μάλιστα μας αναφέρει ότι οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν άμεσα για το συμβάν, το οποίο και καταγράφηκε στα πρακτικά του νηπιαγωγείου.

«Το έβγαλα έξω από την πόρτα και του μίλαγα συνέχεια λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει. Αμέσως μετά κάλεσα τη μητέρα του. Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τα άλλα παιδιά» αναφέρει. «Οι γονείς το απόγευμα ήρθαν στο σχολείο και συνεργαστήκαμε για τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του παιδιού» συμπληρώνει. Ανέφερε δε ότι η μητέρα που τράβηξε το βίντεο ενδέχεται να έχει «εκδικητική» συμπεριφορά εναντίον της.