ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτο Γ.Ν. Λιβαδειάς νοσηλεύεται ο πατέρας της 16χρονης Μαργαρίτας

Στο Γ.Ν. Λιβαδειάς νοσηλεύεται ο πατέρας της 16χρονης Μαργαρίτας

Στο Γ.Ν. Λιβαδειάς νοσηλεύεται ο πατέρας της 16χρονης Μαργαρίτας

Την ίδια στιγμή η μητέρα της 16χρονης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς φαίνεται πως νοσηλεύεται από σήμερα το μεσημέρι ο πατέρας της 16χρονης Μαργαρίτας, που έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο Γ.Ν. Θήβας, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό και φαίνεται πως έχει άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Πλιακοστάμος, γιατρός του Γ.Ν. Λιβαδειάς, σε ανάρτησή του στο facebook τονίζει πως για τον πατέρα πως «Ο ίδιος έχοντας υποκείμενα νοσήματα παρουσιάζει πλέον συμπτωματική λοίμωξη από covid».

Η μητέρα της 16χρονης βρίσκεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανάρτηση του κ. Πλιακοστάμου:

«Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει η απώλεια της ζωής της δεκαεξάχρονης κοπέλας λόγω κορωνοϊού. Ενώ ακόμη αναμένεται το πόρισμα νεκροψίας νεκροτομής, στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς νοσηλεύεται από σήμερα το μεσημέρι και ο πατέρας της. Ο ίδιος έχοντας υποκείμενα νοσήματα παρουσιάζει πλέον συμπτωματική λοίμωξη από covid ενώ η σύζυγος του σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη δίνει τη δική της μάχη στην εντατική του Ευαγγελισμού. Οι ευχές όλων ας τους συντροφεύουν και μακάρι να βρουν στήριξη και δύναμη ν' αντιμετωπίσουν τον χαμό του παιδιού τους.»