ΑρχικήΑθλητικάΕπίσημη παρουσίαση του Βοιωτού Βασίλη Ζαγαρίτη από την Πάρμα

Επίσημη παρουσίαση του Βοιωτού Βασίλη Ζαγαρίτη από την Πάρμα

Επίσημη παρουσίαση του Βοιωτού Βασίλη Ζαγαρίτη από την Πάρμα

«Είμαι νέος και έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο»

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, η Πάρμα παρουσίασε επίσημα, σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, τον 19χρονο Βοιωτό, αριστερό αμυντικό, κ. Βαγγέλη Ζαγαρίτη, ο οποίος παρουσίασε τον εαυτό του αναφέροντας «Όταν σε θέλει η Πάρμα δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πολύ».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου η διοίκηση της ιταλικής Πάρμα, όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση των παιχτών που «απέκτησε» τη τελευταία περίοδο, ο κ. Ζαγαρίτης, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή της ομάδας που παρατάχθηκε στο γήπεδο «Ντιέγκο Μαραντόνα» της Νάπολι, όμως δεν αγωνίστηκε, είχε την ευκαιρία να κάνει τις εξής δηλώσεις:

«Παρακολουθώ το ιταλικό ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν πολύ μικρός. Είμαι νέος και έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Η πρόθεσή μου είναι να βάλω την καρδιά και την ψυχή μου να συνεισφέρει.

Πρέπει να έχω πρότυπα! Το πρώτο είναι το Seedorf και το δεύτερο ο Jordi Alba!

Τα χρησιμοποίησα συχνά ως παραδείγματα για να κάνω βελτιώσεις.Μεταξύ των κύριων χαρακτηριστικών μου είναι η ικανότητά μου για τρέξιμο ενώ είμαι επίσης παθιασμένος και ισχυρός παίκτης. Στον ρόλο μου ως αμυντικός, βάζω πάντα την καρδιά μου σε αυτό.

Είμαι ευτυχής που έχω συμμετάσχει σε αυτήν την ομάδα με πολλές ιδιότητες και πιστεύω ότι έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ ως μέρος αυτής. Μπορούμε σίγουρα να παλέψουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.

Όταν μαθαίνεις ότι μια ομάδα όπως η Πάρμα σε θέλει και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα τρόπαια που έχει κερδίσει αυτό το Club στην ιστορία του, δεν υπάρχουν πολλά να σκεφτείς. Το fanbase της Πάρμας είναι επίσης πολύ παρόμοιο με τους Έλληνες υποστηρικτές.

Ακουσα προσεκτικά τις συμβουλές των Bruno Alves και Gagliolo. Είμαι νέος, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβεις το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι και να παραμείνεις πολύ πειθαρχημένος. Οι συμπαίκτες μου θα με βοηθήσουν και θα προσέξω αυτά που έχουν να πουν»