ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣυνάντηση του Θέμη Χειμάρα με τον Δήμαρχο Λοκρών

Συνάντηση του Θέμη Χειμάρα με τον Δήμαρχο Λοκρών

Συνάντηση του Θέμη Χειμάρα με τον Δήμαρχο Λοκρών

«Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται και θα έχει τη μέγιστη δυνατή στήριξη, γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι οι ίδιοι οι πολίτες»

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θέμης Χειμάρας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λοκρών, κ. Θανάση Ζεκεντέ, αλλά και τους συνεργάτες του. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συναντήσεως, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα επικοδομητική συζήτηση αναφορικά με τους στόχους που έχει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λοκρών για τα έργα της επόμενης περιόδου και τα απαιτούμενα βήματα για την επίτευξή τους, καθώς και για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή όπως η ΛΑΡΚΟ και οι τραπεζικές υπηρεσίες.

Η περιοχή της Λοκρίδας διαθέτει πολλούς και ξεχωριστούς αναπτυξιακούς συντελεστές που με σωστό προγραμματισμό και στόχευση, μπορούν να ενισχύσουν την τοπική οικονομία και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες επενδύσεων και θέσεων εργασίας.

Η ανάπτυξη των τουριστικών υποδομών και η ενίσχυση της ελιάς Καλαμών αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες για τον Βουλευτή και τη Δημοτική Αρχή μιας και που αποτελούν τους σημαντικότερους οικονομικούς πυλώνες της περιοχής.

Ο κ. Χειμάρας ανέλυσε προτάσεις για ενέργειες και έργα προς αυτές τις κατευθύνσεις, με σκοπό να συμβάλλει με κάθε δυνατό μέσο στο σημαντικό και απαιτητικό έργο της Δημοτικής Αρχής.

Σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με το Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και τους συνεργάτες του έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με κοινό σκοπό την ανάπτυξη της όμορφης Λοκρίδας.

Σήμερα, θέσαμε τις προτεραιότητες για τη νέα προγραμματική περίοδο και τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίησή τους.

Εστιάσαμε στον τουριστικό και τον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα στην ενίσχυση της παραγωγής ελιάς Καλαμών, για τα οποία στο προσεχές διάστημα θα αναλάβω συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Η υποβάθμιση των τραπεζών και των ΕΛΤΑ, η επόμενη μέρα της ΛΑΡΚΟ και η επιβάρυνση της περιοχής από τους υπεράριθμους σταθμούς διοδίων τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου, μαζί με προτάσεις για την αντιμέτωπισή τους.

Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται και θα έχει τη μέγιστη δυνατή στήριξη, γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι οι ίδιοι οι πολίτες».