ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΚλειστά παραμένουν και αύριο τα σχολεία στη Βοιωτία

Κλειστά παραμένουν και αύριο τα σχολεία στη Βοιωτία

Κλειστά παραμένουν και αύριο τα σχολεία στη Βοιωτία

Με τηλεργασία θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Οι Δήμοι της Π.Ε. Βοιωτίας σε ανακοινώσεις τους γνωστοποιούν πως την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες), αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.»

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων με τη σειρά του ανακοίνωσε:

«Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

1.τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες,που αναμένεται να επιδεινωθούν.

2.Τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Τη ΤΡΙΤΗ ,16-2-2021,δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων , καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.»

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεβαδέων επισημαίνει πως:

«Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι λόγω λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας σε συνεννόηση με τους διευθυντές της Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης του Νόμου Βοιωτίας κ. Ελένη Παπανικολάου και κ. Λάμπρο Κούτσικο, αποφάσισε, αύριο Τρίτη 16/02/2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Α’ θμιας, Β’ θμιας, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί) του Δήμου Λεβαδέων να παραμείνουν κλειστά.

Ωστόσο, η διδασκαλία σε Α' θμια και Β' θμια θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Για την λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες, θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση.»

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοίνωσε πως:

«Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα γυμνάσια, δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί για την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα γίνει μέσω τηλεκπαίδευσης.»

Ο Δήμος Τανάγρας με ανακοίνωση του υπογραμμίζει ότι:

«Ο Δήμαρχος Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος, αποφασίζει ότι :

1. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση, παγετός) στις περιοχές όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, αύριο Τρίτη 16-2-2021, ΟΛΑ τα σχολεία του Δήμου Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί), αύριο θα παραμείνουν κλειστά για την δια ζώσης εκπαίδευση.

2. Έπειτα από επικοινωνία του Δημάρχου με τους Διευθυντές των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Βοιωτίας, τα μαθήματα ΟΛΩΝ των σχολείων θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.»

Τέλος, ο Δήμος Ορχομενού με ανακοίνωση του γνωστοποιεί:

«Με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν και αύριο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, τα μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.

Με απόφαση της Δημάρχου Ορχομενού καθώς και τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων υπηρεσιών, όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ορχομενού θα παραμείνουν κλειστά εξ αιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών.»