ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠοια σχολεία λειτουργούν και ποια παραμένουν κλειστά στη Βοιωτία

Ποια σχολεία λειτουργούν και ποια παραμένουν κλειστά στη Βοιωτία

Ποια σχολεία λειτουργούν και ποια παραμένουν κλειστά στη Βοιωτία

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Οι Δήμοι του Νομού Βοιωτίας ανακοίνωσαν ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και ποια θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει:

«Ο Δήμος Λεβαδέων, ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, η προσέλευση των μαθητών στα σχολεία της Α’ θμιας και Β΄ θμιας εκπαίδευσης θα γίνει στις 10:00, εκτός των σχολείων στις Κοινότητες Κυριακίου, Δαύλειας και Αγίας Τριάδας, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά και η διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Οι βρεφονηπιακοί/ παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο, εκτός του παιδικού σταθμού στην κοινότητα Κυριακίου, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός.»

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων ανακοινώνει:

«Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

1.τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που αναμένεται να επιδεινωθούν.

2.Τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Τη ΤΕΤΑΡΤΗ,17-2-2021,δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων , καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.»

O Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας ανακοινώνει:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών (χαμηλών θερμοκρασιών, παγετού), αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας .

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.»

Ο Δήμος Θηβαίων είχε ανακοινώσει:

«Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα γυμνάσια, δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί για την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα γίνει μέσω τηλεκπαίδευσης.»

Ο Δήμος Τανάγρας ανακοινώνει:

«Ο Δήμαρχος Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος, αποφασίζει ότι :

1. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση, παγετός) στις περιοχές όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, αύριο Τετάρτη 17-2-2021, ΟΛΑ τα σχολεία του Δήμου Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί), αύριο θα παραμείνουν κλειστά για την δια ζώσης εκπαίδευση.

2. Έπειτα από επικοινωνία του Δημάρχου με τους Διευθυντές των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Βοιωτίας, τα μαθήματα ΟΛΩΝ των σχολείων θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.»