ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στη Βοιωτία

Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στη Βοιωτία

Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στη Βοιωτία

Ποια ανοίγουν, ποια παραμένουν κλειστά

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Οι Δήμοι του νομού Βοιωτίας, μέσω ανακοινώσεών τους, γνωστοποιούν πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία της επικράτειας τους, αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, ανακοινώνει:

«Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

1.Τον Παγετό που προβλέπεται κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 18-2-2021 .

2.Τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Την ΠΕΜΠΤΗ,18-2-2021, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων , καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί, θα ξεκινήσουν τη λειτουργεία τους στις 10.00 πμ.»

Ο Δήμος Λεβαδέων, ανακοινώνει:

«Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας σε συνεννόηση με τους διευθυντές της Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης του Νόμου Βοιωτίας κ. Ελένη Παπανικολάου και κ. Λάμπρο Κούτσικο, αποφάσισε, αύριο Πέμπτη 18/02/2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Α’ θμιας, Β’ θμιας, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί) του Δήμου Λεβαδέων να λειτουργήσουν βάση του κανονικού τους ωραρίου.

Στα σχολεία των Κοινοτήτων Κυριακίου, Δαύλειας και Αγίας Τριάδας (Α΄θμιας/ Β΄θμιας Εκπαίδευσης, παιδικός σταθμός) η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.»

Ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, ανακοινώνει:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά τα παρακάτω σχολεία:

1.Παιδικός Σταθμός Διστόμου

2.Παιδικός Σταθμός Αράχωβας

3.Νηπιαγωγείο Διστόμου

4.Νηπιαγωγείο Αράχωβας

5.Νηπιαγωγείο Στειρίου

Τα μαθήματα των Νηπιαγωγείων που θα παραμείνουν κλειστά θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.

Η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. σε ΟΛΑ τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, και Λύκεια, καθώς και στα Νηπιαγωγεία Παραλίας Διστόμου & Αντίκυρας και στον Παιδικό Σταθμό Παραλίας Διστόμου.»

Ο Δήμος Θηβαίων, ανακοινώνει:

«Τα γυμνάσια, δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Δ.Ε. Θήβας, Βαγίων και Πλαταιών θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. Η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχισθεί μέσω τηλεκπαίδευσης.

Όσον αφορά τα σχολεία της Δ.Ε. Θίσβης, θα ανοίξουν στις 9:30 το πρωί.

Οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Θηβών και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θήβας και το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου θα παραμείνουν κλειστά.»

Ο Δήμος Τανάγρας ανακοίνωσε:

«Ο Δήμαρχος Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος, αποφασίζει ότι :

1. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ( σημαντική χιονοκάλυψη, παγετός) στις περιοχές όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, αύριο Πέμπτη 18-2-2021, ΟΛΑ τα σχολεία του Δήμου Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί), θα παραμείνουν κλειστά για την δια ζώσης εκπαίδευση.

2. Έπειτα από επικοινωνία του Δημάρχου με τους Διευθυντές των Δ/νσεων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Βοιωτίας, τα μαθήματα ΟΛΩΝ των σχολείων θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.»