ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Ντασιώτης: «Η τέχνη της «Μήδειας»

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

#TAGS: Γιώργος Ντασιώτης  Μήδεια  Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων 

Γιώργος Ντασιώτης: «Η τέχνη της «Μήδειας»

Γιώργος Ντασιώτης: «Η τέχνη της «Μήδειας»

«Η Μήδεια πέρασε, όπως περνάει κάθε τι δύσκολο.»

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Ντασιώτης, σχολίασε τα «φανταστικά έργα τέχνης» που δημιούργησε η «Μήδεια» στο πέρασμα της, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες από τα «έργα» της «Μήδειας»

Η ανάρτηση του κ. Ντασιώτη:

«Η Μήδεια πέρασε, όπως περνάει κάθε τι δύσκολο. 

Είναι αλήθεια πως,αυτά τα φαινόμενα τα θυμόμαστε για την ταλαιπωρία που μας προκαλούν και την αναστάτωση που φέρνουν στην καθημερινότητά μας, η οποία βέβαια δεν είναι και μικρή.

Η φύση,όμως,ακόμη και στην οργή της, μας δίνει εικόνες δυνατές. Τη φύση όσο περισσότερο τη σεβόμαστε,τόσο λιγότερο φόβο μας προκαλεί.

Με τη λήξη αυτών των φαινομένων όλοι θυμόμαστε τις στιγμές που μας ταλαιπώρησαν και πολλές φορές δε βλέπουμε ακριβώς δίπλα, εικόνες απίθανες -φανταστικά έργα τέχνης, απολύτως εφήμερα φυσικά, που δημιουργούνται από τις καιρικές συνθήκες και εξαφανίζονται αμέσως. Αυτά τα απολαμβάνει όποιος τα παρατήρησε και πρόλαβε να τα δει.

Μια φωτογραφία όμως απαθανατίζει αυτά τα εφήμερα έργα των καιρικών φαινομένων και τα κάνει κοινό θέαμα για όλους μας.

Εγώ φύσει αισιόδοξος και βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο,γιατί ξέρω πως τα προβλήματα δεν τελειώνουν όσα και να λύσεις, κάποιες τέτοιες όμορφες εικόνες κατέγραψα, δίπλα ακριβώς από τα προβλήματα που προσπαθούσαμε αυτές τις μέρες να λύσουμε και τις μοιράζομαι μαζί σας.»

Μπορεί να είναι εικόνα φύση και χιόνι

Μπορεί να είναι εικόνα φύση και χιόνι