ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία«Ο Πρόεδρος των Χωστίων είναι επικηρυγμένος»

«Ο Πρόεδρος των Χωστίων είναι επικηρυγμένος»

«Ο Πρόεδρος των Χωστίων είναι επικηρυγμένος»

«Δεν θα με σταματήσει κανείς» τονίζει ο κ. Δέδες

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χωστίων, κ. Σεραφείμ Δέδες, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρθηκε στη σωρεία καταγγελιών που έχει δεχτεί, υποστηρίζοντας πως «έχουν αμαυρώσει όλους μας, έχουν αμαυρώσει το χωριό μας.» Ο κ. Δέδες αναφέρθηκε στη κατάσταση των Χωστίων και στο Σαράντι πριν την εκλογή του και μετά, υπογραμμίζοντας για το Σαράντι πως «προσπάθησα το καθάρισα και έγινε η πιο καθαρή παραλία ίσως και πανελλαδικά» αλλά και ότι «Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι θα με καταγγείλουν και για αυτό.»

Η ανάρτηση του κ. Δέδε:

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΧΩΣΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ

Φίλοι μου !!!!

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να συναντηθώ και να επικοινωνήσω με αυτό τον τρόπο με τον προϊστάμενο μου, που δεν είναι άλλος παρά εσείς ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥ και να σας ενημερώσω για την σωρεία καταγγελιών που εχω δεχτεί σε βάρος μου και που έχουν αμαυρώσει όλους μας, έχουν αμαυρώσει το χωριό μας.

Σας κάνω λοιπόν γνωστό ότι και στα Χώστια και στο Σαράντι διανέμω ένα έντυπο ενημέρωσης λεπτομερέστατο για τα συμβαίνοντα που μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα σούπερ μάρκετ είτε από μένα.

Θέλω επίσης να σας υπενθυμίσω μερικά προεκλογικά μου λόγια:

-Δεν είμαι εδώ για να κάνω καριέρα Προέδρου

- Είμαι εδώ για να βελτιώσω και να διορθώσω τα κακώς κείμενα

- Είμαι εδώ γιατί αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω

Παρέλαβα ένα χωριό ερημωμένο, χορταριασμενο, σκοτεινό μεσα στο σκοτάδι και επειδή μου αρέσει να κινούμαι μέσα στο φως, προσπάθησα και το καθάρισα και το φωταγώγησα απ άκρον σε άκρον.

Παρέλαβα ένα Σαράντι χαβούζα, γεμάτο σκουπίδια, προσπάθησα το καθάρισα και έγινε η πιο καθαρή παραλία ίσως και πανελλαδικά (εγώ ο ίδιος καθάριζα μόνος μου την ακτή )

Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι θα με καταγγείλουν και για αυτό

Διότι για μένα Αγαπητοί μου Φίλοι,

"Η τάξη και η αισθητική είναι θέμα ηθικής"

Δεν θα με σταματήσει κανένας

ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ

ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ»