ΑρχικήΑθλητικάΞεκίνησε τις προπονήσεις η ομάδα του ΑΟ Υπάτου

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η ομάδα του ΑΟ Υπάτου

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η ομάδα του ΑΟ Υπάτου

Αισιόδοξοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος δηλώνουν οι παίχτες του Α.Ο. Υπάτου

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο ΑΟ Υπάτου πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και των προπονήσεων από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έγινε αφού τηρήθηκαν πρώτα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Στην κάμερα του radiothiva.gr μίλησε ο προπονητής του ΑΟ Υπάτου Παναγιώτης Τζαναβάρας: «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που ξεκινήσαμε, υπάρχει ένα θέμα προσαρμογής μετά από τόσους μήνες καραντίνας, σήμερα μαζευτήκαμε να κάνουμε το τεστ και να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τις προπονήσεις, περιμένουμε και τα νέα από την ΕΠΟ για το τι ακριβώς θα γίνει με τις εισηγήσεις των ομάδων σχετικά με τις συμμετοχές, εμείς θεωρώ ότι δουλέψαμε καλά το διάστημα αυτό τις καραντίνας, προσπαθούσαμε όσο μπορούμε να έχουμε τα παιδιά σε κάπως καλή κατάσταση».

Σχετικά με κάποιος τραυματισμούς που είχαν παίχτες της ομάδας ο κ. Τζαναβάρας δήλωσε πως όλοι οι παίχτες επέστρεψαν και είναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο radiothiva.gr μίλησε και ο αμυντικός μέσος του ΑΟ Υπάτου Δημήτρης Δοξάκης όπου είπε: «Ξεκινάει κάτι περίεργο νομίζω, εμείς θέλουμε να παίξουμε πολύ, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα πάνε όλα καλά, ξεκινήσαμε από σήμερα την προετοιμασία μας και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για τις 28 Μαρτίου αν όλα πάνε καλά και ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις με το τι θα γίνει με τους ομίλους και το πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έχουμε πολύ δουλίτσα μπροστά μας, μπορεί να μην είχαμε ένα άριστο ξεκίνημα αλλά θεωρώ ότι και να γίνει θα ανταπεξέλθουμε πλήρως και όλα θα πάνε καλά στο τέλος, οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι, δεν κρυβόμαστε και θεωρώ ότι θα τους υλοποιήσουμε».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες