ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη του Γιώργου Μουλκιώτη στο Δήλεσι

Επίσκεψη του Γιώργου Μουλκιώτη στο Δήλεσι

Επίσκεψη του Γιώργου Μουλκιώτη στο Δήλεσι

Το Δήλεσι και το 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Βοιωτίας

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης, επισκέφθηκε το Δήλεσι και ήρθε σε επικοινωνία με κατοίκους και επαγγελματίες.

Επίσης, επισκέφθηκε το 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον κ. Θωμά Ζάχαρη, Διευθυντή του Σχολείου και τον κ. Χρήστο Ηλία, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δηλεσίου.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης αφορούσε την πορεία κατασκευής του νέου Σχολείου Δηλεσίου, που λογω της πολυετούς διελκυστίνδας, αναγκάζει τους 26 δασκάλους και τους 245 μαθητές, να συνεχίζουν να κάνουν τα μαθήματά τους σε αίθουσες Προκάτ και ISOBOX.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης δεσμεύτηκε για άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση ώστε να ενημερωθούν τόσο η ελληνική αντιπροσωπεία όσο και οι πολίτες, για την πορεία της διαδικασίας ανέγερσης Δημοτικού Σχολείου στο Δήλεσι, σε οικόπεδο εμβαδού 8 στρεμμάτων και τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να μεριμνήσει άμεσα, ώστε οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι εκτέλεσης του έργου να προβούν, χωρις άλλη καθυστέρηση και γραφειοκρατικές δικαιολογίες και αγκυλώσεις, στην ολοκλήρωση του Σχολείου, για να μπορέσουν τα παιδιά να φοιτούν σε κανονικές αίθουσες και με κανονικές συνθήκες.