ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδεών

Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδεών

Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδεών

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η διασπορά του κορωνοϊού

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φ. Παπαθωμά, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 10 Μαρτίου τον Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα. Η συζήτηση επικεντρώθηκε συλλήβδην στην έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρθηκε στην εν λόγω συνάντηση, τόνιζοντας:

«Συναναντηθήκαμε σήμερα με τον Περιφέρειαρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά και συζητήσαμε για θέματα ουσίας.

Το πλαίσιο της συζήτησης μας καθόρισε δυστυχώς η έξαρση της πανδημίας, καθώς και η αδιάλειπτη προσπάθεια μας για τον περιορισμό της διασποράς, αλλά και η εύρεση τρόπων αντιμετώπισης των επιπτώσεων της υγειονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Ωστόσο, στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν και θέματα σημαντικών και ώριμων έργων, όπως η κατασκευή τεσσάρων κυκλικών κόμβων στην πόλη της Λιβαδειάς.

Το χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έργο θα συμβάλει στη λειτουργικότητα, αλλά και στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας.

Τους ευχαριστώ θερμά και εύχομαι οι επόμενες συναντήσεις μας να είναι χωρίς προστατευτικές μάσκες, με μοναδική ατζέντα την έγκριση αναπτυξιακών έργων.»