ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟ ΑΟ Υπάτου συντηρεί το δημοτικό στάδιο Θήβας

Ο ΑΟ Υπάτου συντηρεί το δημοτικό στάδιο Θήβας

Ο ΑΟ Υπάτου συντηρεί το δημοτικό στάδιο Θήβας

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Μετά την συνέντευξη του Γεν. Γραμματέα του ΑΟ Υπάτου, κ. Κώστα Περαντάκου, υπήρξαν διάφοροι «άπιστοι Θωμάδες» οι οποίοι αμφισβητούσαν την ακρίβεια όσων δήλωσε ο κ. Περαντάκος κατά τη συνέντευξη του στο «Ράδιο Θήβα», αναφορικά με όσα αφορούσαν το δημοτικό γήπεδο Θήβας, το οποίο έχει παραχωρηθεί στον ΑΟ Υπάτου.

Επισυνάπτουμε, αναλυτικά, τα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την εγκυρότητα των δηλώσεων του κ. Περαντάκου, την σύμβαση αναβάθμισης αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπέδου Θήβας, με ημερομηνίας 10-07-2019, μεταξύ της εταιρείας «Ελληνική Εταιρία Γρανιτών ΑΒΕΕ» που εκπροσωπείται από τον Γεν. Διευθυντή κ. Παπασταμάτη Σταμάτιο και την εταιρεία «HELLASOD AE», εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αραμπάνο Παναγιώτη. Συμφώνησαν τα παρακάτω: Για την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, με ημερομηνία 31-07-2019, ποσού 11.160,00€, που αναφέρει «αναβάθμιση αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπέδου Θήβας» βάση της σύμβασης στις 10-07-2019. Το τιμολόγιο της εταιρείας «Κουνελάκης Ο.Ε Γεωπονικός Οίκος», ποσού 6.207,54€, που αφορά σπόρους γκαζόν barenbrug Ολλανδίας.

Τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι, το στάδιο πρέπει να το συντηρεί η δημοτική αρχή, όπως κάνει ο δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων κ. Ντασιώτης ή οι ομάδες που θα φιλοξενούνται εκεί; Η ομάδα του ΑΟ Υπάτου, μέσω της Εταιρίας Γρανιτών, δαπάνησε περίπου 20.000 €, οι άλλες ομάδες που φιλοξενούνται, τι έχουν δαπανήσει; Εάν μια δημοτική αρχή δεν μπορεί να συντηρήσει τα γήπεδα και όλους τους αθλητικούς χώρους, τότε για ποιον λόγο να υφίσταται; Ο Δ.Ο.Θ τι λόγο ύπαρξης έχει; Μόνο για να βραβεύει και να βραβεύεται; Όλα αυτά συνέβαιναν με τη προηγούμενη δημοτική αρχή, θέλουμε να πιστεύουμε πως ο νέος πρόεδρος του Δ.Ο.Θ θα έχει μια διαφορετική φιλοσοφία για την λειτουργία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας και ότι θα είναι αρωγός της ομάδας. Ο καιρός θα δείξει.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα Τιμολόγια Ανακατασκευής Γηπέδου Θήβας

Πατήστε εδώ για να δείτε τη Σύμβαση Αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου Θήβας