ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣύσκεψη του Φ. Σπανού με τους Αντιπεριφερειάρχες για την κακοκαιρία

Σύσκεψη του Φ. Σπανού με τους Αντιπεριφερειάρχες για την κακοκαιρία

Σύσκεψη του Φ. Σπανού με τους Αντιπεριφερειάρχες για την κακοκαιρία

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, έλαβε χώρα σύσκεψη, στις 18:30, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φ. Σπανός, οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων και τις Πολιτικές Προστασίες.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η α΄φάση κακοκαιρίας του φαινομένου «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ», αναφέρει η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φ. Παπαθωμά, υπογραμμίζοντας πως αναμένοντας τη β΄φάση αναπτύχθηκε ο σχεδιασμός καθώς επίσης και όλες τις ενέργειες στις οποίες επιχειρησιακά θα λειτουργήσουμε σε κάθε περίπτωση και όπως αυτές θα διαμορφώνονται ανάλογα με την κίνηση του φαινομένου.

«Συνεχίζουμε να κρατάμε ανοικτούς τους δρόμους μας. Είμαστε σε συνεργασία με τους Δήμους μας, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική καθώς και τον ΔΕΔΔΗΕ όπου χρειαστεί και αν χρειαστεί, βοηθώντας στην μετακίνηση των συνεργείων.

Καλούμε τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση, να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας , αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και έχοντας μαζί τους αλυσίδες.

Είμαστε όλοι στις θέσεις μας έτοιμοι να επιχειρήσουμε.

Καλή δύναμη σε όλους μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι