ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Ραπτοδήμος, Γκίνης και Πάππου ανακοίνωσαν με τον Βασίλη Περγάλια

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

#TAGS: Εκλογές  Δήμος Τανάγρας 

Εκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Ραπτοδήμος, Γκίνης και Πάππου ανακοίνωσαν με τον Βασίλη Περγάλια

Εκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Ραπτοδήμος, Γκίνης και Πάππου ανακοίνωσαν με τον Βασίλη Περγάλια

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023

Γιώργος Πέππας

Τρεις ακόμη υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσαν πως θα συμμετέχουν με τον συνδυασμό του Δημάρχου Τανάγρας, κ. Β. Περγάλια, και συγκεκριμένα ο Τηλέμαχος Ραπτοδήμος, ο Ηλίας Γκίνης και η Μαρία Πάππου.

Η ανακοίνωση για του Τηλέμαχου Ραπτοδήμου:

«Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Εμείς η Κοινωνία» ως τοπικός σύμβουλος στο χωριό της Πύλης στη Δ.Ε Δερβενοχωρίων. Εργάζομαι στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος ως επαγγελματίας πυροσβέστης, ζω και έχω δημιουργήσει την δική μου οικογένεια στο τόπο μου τη Πύλη. Το όραμα μου ως νέος άνθρωπος για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, ταυτίζεται απόλυτα με το όραμα του Βασίλη Περγάλια, για ένα χωριό πρότυπο, με σημαντικά έργα πνοής και ανάπτυξης.»

Η ανακοίνωση του Ηλία Γκίνη:

«Στις επερχόμενες εκλογές του 2023, θα σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, με το συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία». ως υποψήφιος στο τοπικό της Πύλης στη Δ.Ε Δερβενοχωρίων. Θεωρώ ότι κάθε σκεπτόμενος και ενεργός πολίτης πρέπει να συμμετέχει στη πολιτική ζωή του τόπου του, δίνοντας τον καθημερινό αγώνα για την εξέλιξη και τη βελτίωση της ζωής του καθενός από εμάς . Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στους συγχωριανούς μας. Με οργανωμένο σχέδιο, αλλά και με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να μετατρέψουμε το χωριό μας σε ορεινό πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες.»

Η ανακοίνωση της Μαρίας Πάππου:

«Αποδεχόμενη την πρόταση του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια να συμμετέχω στο συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» με βρήκε πιο έτοιμη από ποτέ να συμμετέχω στις εκλογές τον Οκτώβρη του 2023 στη Δ.Ε Οινοφύτων στο τοπικό συμβούλιο των Οινοφύτων. Η συνεχής ανάγκη εξέλιξης της δημοτικής αρχής είναι ένα γεγονός αδιαπραγμάτευτο και δεδομένο, για αυτό επιθυμώ να θέσω όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχουμε τους στόχους της επόμενης μέρας, με γνώμονα το καλό του τόπου μας σε κάθε επίπεδο!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι