ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία353.554,53 ευρώ για έργα οδοποιίας στο Δήμο Τανάγρας

353.554,53 ευρώ για έργα οδοποιίας στο Δήμο Τανάγρας

353.554,53 ευρώ για έργα οδοποιίας στο Δήμο Τανάγρας

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Τανάγρας ανακοίνωσε πως, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΤΑΝΑΓΡΑΣ» μεταξύ του δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια και του νόμιμου εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρείας «ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΕ», η οποία αναδείχθηκε μειοδότης, με μέση έκπτωση 44%.

Το συνολικό κόστος του έργου, βάσει του προϋπολογισμού του, ανερχόταν στα 353.554,53 ευρώ και η χρηματοδότησή του θα γίνει από ιδίους πόρους του Δήμου Τανάγρας.

Με το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να υλοποιηθεί ασφαλτόστρωση των δρόμων που αναφέρονται στην Τεχνική έκθεση και συγκεκριμένα στη Τ.Κ. ?ρματος και Τ.Κ. Ασωπίας στη Δ.Ε. Τανάγρας.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι:

«Προχωρά ένα ακόμη σημαντικό έργο στη Δ.Ε. Τανάγρας και στις Τ.Κ. ?ρματος & Ασωπίας, που έρχεται να επιλύσει χρόνια προβλήματα του οδικού δικτύου και να συμβάλει στην ασφάλεια των μετακινήσεων, αλλά και στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υλοποιούμε έργα υποδομών στον Δήμο μας μεταξύ άλλων και την αναβάθμιση το οδικού δικτύου, γιατί τα έργα καθημερινότητας, η οδική ασφάλεια και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν για εμάς ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι