ΑρχικήΕιδήσειςΕλλάδαΣε βάλτο βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί

Σε βάλτο βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί

Σε βάλτο βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί

Σε κακή κατάσταση η σορός - Στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου την εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος - Στο σημείο και ιατροδικαστής

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024

Σπύρος Πέππας

Επί ποδός βρέθηκαν οι αρχές της Ελληνικής Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, καθώς εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα ότι εντοπίστηκε ένα πτώμα. Υπάρχει εξέταση για να διαπιστωθεί εάν ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου, με δυνάμεις της ΕΛΑΣ να βρίσκονται στο σημείο για περαιτέρω έρευνα και επιβεβαίωση της ταυτότητας του ατόμου.

Ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της Αστυνομίας διεξήγαγε έρευνα στον χώρο. Περίπου λίγο πριν τις 17:00, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επιβεβαιώθηκε ότι το πτώμα ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής. Πληροφορίες υποδηλώνουν ότι το πτώμα είναι σε κακή κατάσταση, και πρέπει να διερευνηθεί πώς χάθηκε ο νεαρός άνδρας.

Σε σχετικό θέμα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος κρεοπώλης παρουσιάστηκε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου από τα ξημερώματα ως βασικός μάρτυρας για την εξαφάνιση του Μπάμπη. Οι Αρχές είχαν λάβει μέτρα ασφαλείας έξω από το δικαστήριο, φοβούμενες για τυχόν αντιδράσεις από το κοινό. Να σημειωθεί ότι ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά του 31χρονου, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος από τις 4 Ιανουαρίου.

mesologgi-3

mesologgi-4