ΑρχικήΑθλητικάΠήρε μια μεγάλη νίκη ο ΑΟ Θήβας με 1-5 απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου

Πήρε μια μεγάλη νίκη ο ΑΟ Θήβας με 1-5 απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου

Πήρε μια μεγάλη νίκη ο ΑΟ Θήβας με 1-5 απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι ο αγώνας για το Πρωτάθλημα της Α` Βοιωτίας, όπου η ομάδα του Κιθαιρών Καπαρελλίου υποδέχτηκε την ομάδα της ΑΟ Θήβας, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-5.

Ο αγώνας είχε τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυναμικά και αποφασιστικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν και πολλές εντάσεις, με τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα για περίπου 15 λεπτά.

Η ομάδα της Θήβας βγήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς, με το Καπαρέλλι να χάνει πάρα πολύ καλές φάσεις τόσο στο πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, όσο και στο δεύτερο, με απότοκο η Θήβα να πάρει μια τεράστια νίκη.

Οι καλύτερες φάσεις:

Στο 5ο λεπτό ο Αργυρίου βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Κιθαιρώνα, τον «κρέμασε» και έγραψε το 0-1.

Στο 7ο λεπτό έγινε μια βαθιά σέντρα μέσα στη περιοχή του Κιθαιρώνα, ο Αργυρίου έκανε το σουτ όμως τελευταία στιγμή αμυντικός μπλόκαρε την μπάλα και την έστειλε κόρνερ.

Στο 10ο λεπτό ο Αλεξανδρής έκανε πάσα στον Τσιώλη, αυτός μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε μερικές προσποιήσεις, έκανε το σουτ, βρήκε η μπάλα σε αμυντικό και τελείωσε η φάση.

Στο 12ο λεπτό ο Αργυρίου έκανε το 0-2 αφού πήρε μια εξαιρετική πάσα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, και με ένα σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 14ο λεπτό παραλίγο να γίνει το 1-2 σε επίθεση του Κιθαιρώνα, όμως ο τερματοφύλακας της Θήβας απέκρουσε την σέντρα που έγινε, η μπάλα βρήκε σε επιθετικό των γηπεδούχων και βγήκε άουτ.

Στο 18ο λεπτό έγινε λάθος από την Θήβα μέσα στην άμυνά της, οι παίχτες του Καπαρελλίου πήραν την μπάλα, έγινε ένα σουτ, ο Κατσαμπέλης μπλόκαρε.

Στο 20ο λεπτό έγινε μια βαθιά πάσα από τη Θήβα, ο Τσιώλης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και με ένα σουτ έκανε το 0-3.

Στο 28ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Κιθαιρώνα απέκρουσε ένα κοντινό σουτ από τον Αλεξανδρή.

Στο 29ο λεπτό το Καπαρέλλι έχασε ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία, με τον παίχτη του Κιθαιρώνα να κάνει ένα σουτ μέση στη μεγάλη περιοχή όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 41ο λεπτό η Θήβα βγήκε πάλι μπροστά, ο Αργυρίου έκανε μια σέντρα-σουτ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στο 45ο λεπτό το Καπαρέλλι είχε κερδίσει φάουλ λίγα μέτρα από την περιοχή της Θήβας, εκτελέστηκε απευθείας όμως βγήκε άουτ η μπάλα.

Στο 45ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο, το Καπαρέλλι βγήκε στην επίθεση, έγινε ένα σουτ, βρήκε η μπάλα πάνω σε αμυντικό, άλλαξε πορεία, όμως ο Κατσαμπέλης μπλόκαρε.

Στο 48ο λεπτό το Καπαρέλλι απείλησε πάλι την εστία του Κατσαμπέκη, όμως η μπάλα βγήκε για λίγο άουτ.

Στο 61ο λεπτό η Θήβα κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Καπαρελλίου, εκτελέστηκε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Καναρής ακολούθησε τη φάση και έκανε το 0-4.

Στο 75ο λεπτό έγινε το 1-4 από το Καπαρέλλι από ένα ψιλοκρεμαστό σουτ του Μπόβαλη.

Στο 81ο λεπτό ο Λέττη βγήκε στην επίθεση, πέρασε τους αμυντικούς του Καπαρελλίου και με ένα δυνατό σουτ έκανε το τελικό 1-5. 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι