ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓ. Αραπίτσας: «Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν ότι η καθαριότητα είναι μόνο υπόθεση του Δήμου. Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας»

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

#TAGS: Γιώργος Αραπίτσας  Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων 

Γ. Αραπίτσας: «Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν ότι η καθαριότητα είναι μόνο υπόθεση του Δήμου. Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας»

Γ. Αραπίτσας: «Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν ότι η καθαριότητα είναι μόνο υπόθεση του Δήμου. Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας»

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Αραπίτσας, σε ανάρτησή του στο Facebook, έκανε αναφορά στη καθαριότητα του Δήμου, σημειώνοντας πως αυτή είναι υπόθεση όλων των κατοίκων και όχι μόνο του Δήμου.

«Η παιδική χαρά Αλιάρτου που αποτελεί στολίδι για την κεντρική Βοιωτία, καθαρίζεται καθημερινά από την υπηρεσία καθαριότητας, αλλά χρειάζεται και την βοήθεια των συνοδών των λιλιπούτειων που καθημερινά την κατακλύζουν και χαίρονται το πανέμορφο περιβάλλον. Δεν αφήνουμε καφεδες πλαστικά και χαρτιά στα τραπεζάκια, οχι μόνο εντός,αλλά και εκτός παιδικής χαράς. Απο μεθαύριο Τετάρτη θα υπάρχει υπεύθυνος υπάλληλος ο οποίος θα μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία, την καθαριότητα, την τήρηση του ωραρίου, όπως ακριβώς αναφέραμε στην λογοδοσία μας, πριν 4 ημέρες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το ίδιο θα ισχύει και για τους αθλότοπους. Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν οτι η καθαριότητα ειναι μόνο υπόθεση του Δήμου. Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας και η επιτήρηση των Παιδικών Χαρών υπόθεση του Δήμου και οχι κάποιων που αυτοπροβάλλονται ,ως ειδήμονες και παντογνώστες. Η παιδική χαρά ειναι των Δημοτών και οι Δημότες μπορουν να την προστατεύσουν δεν χρειάζονται Προστάτες. Μπράβο στην Δημοτική Κοινότητα για τον εθελοντισμό και την καθαριότητα και τις παρεμβάσεις έξω από την παιδική χαρά. Μέχρι την Πέμπτη ο περιβάλλοντας χώρος θα έχει αλλάξει και το Πάσχα ο επισκέπτης θα απολαμβάνει τους πανέμορφους Κήπους.»