ΑρχικήΑθλητικάΠήρε την ισοπαλία το Ύπατο απέναντι στον Αλμυρό με 0-0

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΟ Υπάτου  Ποδόσφαιρο 

Πήρε την ισοπαλία το Ύπατο απέναντι στον Αλμυρό με 0-0

Πήρε την ισοπαλία το Ύπατο απέναντι στον Αλμυρό με 0-0

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας ΑΟ Υπάτου - Αλμυρός, για το Πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, στον 4ο όμιλο, με το τελικό σκορ να είναι 0-0.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με τον Αλμυρό να έχει περισσότερες ευκαιρίες αλλά και την ομάδα του Υπάτου να φτάνει αρκετές φορές κοντά στο γκολ, όμως στο τέλος το σκορ έμεινε στο μηδέν. Ο Αλμυρός ασκούσε τεράστια πίεση στο Ύπατο, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βγουν μπροστά σε γρήγορες αντεπιθέσεις, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 5ο λεπτό παραλίγο να γίνει αυτογκολ, έγινε σέντρα από παίχτη του Αλμυρού, βγήκε σε αμυντικό του Υπάτου, η μπάλα πέρασε από δύο άλλους αμυντικούς και τον τερματοφύλακας, όμως βγήκε για λίγο κόρνερ.

Στο 6ο λεπτό εκτελέστηκε το κόρνερ, έγινε εκ νέου σέντρα, επιθετικός των φιλοξενούμενων βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα όμως ήταν off-side.

Στο 22ο λεπτό το Ύπατο βγήκε μπροστά, έγινε ένα δυνατό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας του Αλμυρού μπλόκαρε.

Στο 27ο λεπτό ο Αλμυρός βγήκε μπροστά, έγινε ένα συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας του Υπάτου μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 30ο λεπτό το Ύπατο είχε μια καλή ευκαιρία με μια κεφαλιά, όμως η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 39ο λεπτό ο Αλμυρός έφτασε κοντά στο γκολ, έγινε ένα σουτ από πολύ μικρή απόσταση, βρήκε στο δοκάρι και έτσι έμεινε το 0-0.

Στο 40ο λεπτό ο Αλμυρός ήταν ξανά στην επίθεση, έγινε μέσα από τη μεγάλη περιοχή ένα σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό, έδιωξε ο τερματοφύλακας και παρέμεινε το 0-0.

Στο 51ο λεπτό ο Αλμυρός είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία με ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας του Υπάτου πετάχτηκε και έδιωξε τη μπάλα.

Στο 55ο λεπτό ο Αλμυρός ξανά ήταν στην επίθεση, έγινε μια σέντρα στη μεγάλη περιοχή, παίχτης του Αλμυρού έκανε το σουτ όμως η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 56ο λεπτό το Ύπατο έφτασε κοντά στο γκολ, ο Βαλμάς έκανε μια καλή σέντρα στη μεγάλη περιοχή, έγινε μια καλή κεφαλιά από τον Ποτουρίδη, ο τερματοφύλακας πετάχτηκε και έδιωξε σε κόρνερ.