ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 38 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων - Έρχονται μονοδρομήσεις στη Θήβα

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτική Επιτροπή 

(copyright: PIXABAY)

Με 38 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων - Έρχονται μονοδρομήσεις στη Θήβα

Με 38 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων - Έρχονται μονοδρομήσεις στη Θήβα

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων, όπου θα συζητηθούν συνολικά 38 θέματα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν:

1. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης Δήμου Θηβαίων στο πλαίσιο του Μέτρου 2 «Παρεμβάσεις στον αστικό χώρο» του ?ξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος : «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου.

Εισηγητής: Μαρία Φουστανελλά

2. Λήψη απόφασης έγκρισης του «Επιχειρησιακού σχεδίου για την εξασφάλιση των Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων του Δήμου Θηβαίων».

Εισηγητής: Σωτηρία Κάστιζα

3. Λήψη απόφασης για την κατάρτιση όρων για τη διενέργεια δημοπρασίας εκμίσθωσης του δημοτικού αναψυκτηρίου «Πούρος» στη Θήβα.

Εισηγητής: Αθηνά Αντωνίου

4. Λήψη απόφασης για έγκριση ανάθεσης για τις εργασίες αποχιονισμού του οδικού δικτύου του Δήμου Θηβαίων.

Εισηγητής: Σοφία Χαριζάνη

5. Λήψη απόφασης για την προσφυγή στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση για την μίσθωση της ταινίας που προβλήθηκε στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο του Δήμου Θηβαίων από τις 22/02/2024 έως τις 06/03/2024.

Εισηγητής: Δημήτρης Θάνης

6. Λήψη απόφασης για την ακύρωση της διαδικασίας σύναψης σύμβασης του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού με α/α ΕΣΗΔΗΣ 199300 : «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας του Δήμου Θηβαίων» και προϋπολογισμού δημοπράτησης 77.999,60 € με ΦΠΑ 24%

Εισηγητής: Σταματία Κυλάφη

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού Προμήθειας με α/α ΕΣΗΔΗΣ: 270164, με τίτλο «Υποέργο 6: Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων έξυπνης πόλης στο πλαίσιο των ΑΚΕ Θήβας», προϋπολογισμού 120.565,20 € συμ/νου ΦΠΑ 24, και ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου.

Εισηγητής: Βασίλης Ακύλας

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού Προμήθειας με α/α ΕΣΗΔΗΣ 235167 και τίτλο: «Προμήθεια Εξοπλισμού Εγκατάστασης Κλιματισμού Συνεδριακού Κέντρου Θήβας», προϋπολογισμού 110.000,00 € συμ/νου ΦΠΑ 24%, κατακύρωση του διαγωνισμού και υπογραφή σύμβασης.

Εισηγητής: Βασίλης Ακύλας

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρακτικού Ι της επιτροπής διαγωνισμού της ηλεκτρονικής δημοπρασίας με Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 204290, για το έργο με τίτλο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ» και ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη».

Εισηγητής: Αναστασία Δημητριάδου

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή Παιδικών χαρών στην Τ.Κ. Ελεώνα και στη Δ.Κ. Βαγίων Δήμου Θηβαίων».

Εισηγητής: Αναστασία Δημητριάδου

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Αναβάθμιση όψεων Δημοτικών Καταστημάτων εντός της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Θηβαίων.

Εισηγητής: Παρασκευάς Θεοδοσιάδης

12. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό της επιτροπής διαπραγμάτευσης του άρθρου 32 Α του ν. 4412/2016 για το έργο με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΙΣΒΗΣ-ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΩΣΤΙΩΝ» και των οικονομικών φορέων προς τους οποίους θα αποσταλεί η πρόσκληση υποβολής προσφοράς για τη διενέργεια της διαπραγμάτευσης.

Εισηγητής: Αφροδίτη Πιτούλη

13. Λήψη απόφασης για την έγκριση αποστολής πρόσκλησης υποβολής εξηγήσεων, σχετικά με τις ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές που υποβλήθηκαν στον ανοικτό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΕ ΠΛΑΤΑΙΩΝ».

Εισηγητής: Μαρία Παγώνη

14. Λήψη απόφασης για την έγκριση αποστολής πρόσκλησης υποβολής εξηγήσεων, σχετικά με τις ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές που υποβλήθηκαν στον ανοικτό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ (Β΄ΦΑΣΗ)»

Εισηγητής: Μαρία Παγώνη

15. Λήψη απόφασης παράτασης του χρόνου ισχύος των προσφορών του έργου "Αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο - Λύκειο Βαγίων του Δήμου Θηβαίων

Εισηγητής: Μαρία Παγώνη

16. Λήψη απόφασης παράτασης του χρόνου ισχύος των προσφορών του έργου "Ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του 3ου Γυμνασίου Λυκείου του Δήμου Θηβαίων.

Εισηγητής: Μαρία Παγώνη

17. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ και παράταση του χρόνου ισχύος των προσφορών του έργου : «Ενεργειακή, αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του 7ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Θηβαίων.

Εισηγητής: Μαρία Παγώνη

18. Λήψη απόφασης για την μονοδρόμηση της οδού Πολυνεικους στη Θήβα στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Ανάπλαση οδού Πολυνεικους προ αρχαιολογικών χώρων Ηλεκτρων Πυλών & Ιερού Ηρακλέους του Δήμου Θηβαίων»

Εισηγητής: Αναστασία Δημητριάδου

19. Λήψη απόφασης για την μονοδρόμηση τμήματος της υφιστάμενης οδού που οδηγεί από το Ιστορικό Κέντρο Θηβών στο Λόφο Μοσχοποδιου στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Παρεμβάσεις Σύνδεσης Ιστορικού Κέντρου της πόλεως Θηβών με το Περιαστικο Δάσος Μοσχοποδιου».

Εισηγητής: Αναστασία Δημητριάδου

20. Λήψη απόφασης για την μονοδρόμηση της οδού Ιοκάστης της Δ.Ε. Θήβας.

Εισηγητής: Αναστασία Δημητριάδου

21. Λήψη απόφασης για την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Διονυσοδώρου.

Εισηγητής: Αφροδίτη Πιτούλη

22. Λήψη απόφασης για την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Γληνού 33Α .

Εισηγητής: Αφροδίτη Πιτούλη

23. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μιας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στη Δημοτική Ενότητας Θήβας.

Εισηγητής: Αφροδίτη Πιτούλη

24. Λήψη απόφασης για την κατ’ εξαίρεση οδήγηση υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου από αιρετούς του Δήμου Θηβαίων που δεν κατέχουν θέση οδηγού.

Εισηγητής: Γιώργος Παλόγος

25. Λήψη απόφασης για την κατ’ εξαίρεση οδήγηση υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου από προσωπικό του Δήμου Θηβαίων που δεν κατέχει θέση οδηγού.

Εισηγητής: Γεώργιος Παλόγος

26. Λήψη απόφασης για την έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή τελών μεταβίβασης οχημάτων.

Εισηγητής: Γεώργιος Παλόγος

27. Λήψη απόφασης για την έγκριση μετακίνησης υπηρεσιακών οχημάτων εκτός ορίων Νομού Βοιωτίας.

Εισηγητής: Γεώργιος Παλόγος

28. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου

Εισηγητής: Μιχάλης Κολλημένος

29. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης της ΒΑΣΙΛΟΥ ΖΩΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην πρώιμη Παιδική Ηλικία), στο Δήμο Θηβαίων.

Εισηγητής: Νικόλαος Τσιώρας

30. Λήψη απόφασης για την κατανομή λειτουργικών δαπανών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θηβαίων.

Εισηγητής: Η υπ΄ αριθ. 2/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

31. Λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από χρηματικούς καταλόγους που αφορούν κατανάλωση νερού.

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη

32. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού 494.563,32€ από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά “Γ κατανομή έτους 2024».

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη

33. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας έτους 2024.

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη

34. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού 58.482,04€ από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά “Κάλυψη δαπανών αποκομιδής απορριμμάτων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειών».

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη

35. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού 95.163,50€ από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά “Κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε σχολικές μονάδες της χώρας για το διδακτικό έτος 2023-2024»

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη

36. Λήψη απόφασης για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντα χρήματα σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.5056/2023 που προστίθεται άρθρο 74Α στον Ν.3582/2010 (Α87).

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη

37. Λήψη απόφασης για την απόδοση εντάλματος προπληρωμής του υπολόγου δημοτικού υπαλλήλου Στέρπη Ιωάννη, ποσού 921,06€ (σχετ. η με αριθ. 29/2.2.2024 αποφ. Δημοτικής Επιτροπής).

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη

38. Λήψη απόφασης για την απόδοση εντάλματος προπληρωμής του υπολόγου δημοτικού υπαλλήλου Στέρπη Ιωάννη, ποσού 1.894,94€ (σχετ. η με αριθ. 30/2.2.2024 αποφ. Δημοτικής Επιτροπής).

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι