ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Συνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Συνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024

Σπύρος Πέππας

Στο πλαίσιο της διαρκούς αφοσίωσής του στην ποιότητα των υγειονομικών υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συναντήθηκε σήμερα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ. Νικόλαο Τριανταφύλλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επικεντρώθηκαν σε επίκαιρα θέματα που αφορούν το νοσοκομείο, με έμφαση στην πρόκληση της μετακίνησης ιατρών, ειδικά του αναισθησιολόγου, προκαλώντας προβληματισμό για την επαρκή υποστήριξη του ιατρικού προσωπικού. Ο Δήμαρχος δήλωσε την αποφασιστικότητα του Δήμου να υποστηρίζει τις διεκδικήσεις του Νοσοκομείου για υψηλής ποιότητας υγειονομικές υπηρεσίες, ενώ ευχήθηκε επιτυχία στον νέο Διοικητή και εξέφρασε τη βαθιά υποστήριξή του για το έργο του.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συναντήθηκε σήμερα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Νικόλαο Τριανταφύλλου στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με Φορείς του Δήμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και επικεντρώθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΓΝ Λιβαδειάς και κυρίως στη μετακίνηση του αναισθησιολόγου ιατρού που μετακινήθηκε από τη Λιβαδειά στη Λαμία, τονίζοντας ότι η μετακίνηση ιατρών δεν αποτελεί λύση ιδίως όταν οι μετακινήσεις γίνονται από ήδη υποστελεχωμένα με ιατρικό προσωπικό Νοσοκομεία.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα αρωγός στις διεκδικήσεις του Νοσοκομείου για την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας στους πολίτες και ευχήθηκε στο νέο Διοικητή του Νοσοκομείου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.