ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυμμετοχή του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Δημήτριο Παπασπύρου

Συμμετοχή του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Δημήτριο Παπασπύρου

Συμμετοχή του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Δημήτριο Παπασπύρου

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024

Σπύρος Πέππας

Σε εκδήλωση αφιερωμένη στον αείμνηστο Δημήτριο Παπασπύρου, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Καραμάνης ανέδειξε τη σπουδαιότητα του, επαινώντας τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, που πήρε την μορφή πολιτικού μνημόσυνου για τον αείμνηστο Δημήτριο Παπασπύρου, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Βουλής και Υπουργός, που πραγματοποιήθηκε στον Μορφωτικό Σύλλογο Λεβαδείας παραβρέθηκε και μίλησε ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Καραμάνης.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός κ. Βύρων Πολύδωρας ο οποίος με έναν εξαιρετικό λόγο παρουσίασε χωροχρονικά το ιστορικό πλαίσιο αλλά και τα κύρια πολιτικά χαρακτηριστικά και τις αρετές του αείμνηστου Δημητρίου Παπασπύρου.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και απεύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γιώργος Ντασιώτης, ο πρώην Βουλευτής κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, ο πολιτευτής κ. Κώστας Αγγελόπουλος και ο κ. Γιάννης Βασιλείου συνεργάτης του Δ. Παπασπύρου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κωσταγιάννη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου για την πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση, τονίζοντας ότι αποτέλεσε έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον μεγαλύτερο ίσως πολιτικό που ανέδειξε ο τόπος μας.