ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε εκπροσώπους του Χορευτικού και Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδεών Δημήτρης Καραμάνης

Με εκπροσώπους του Χορευτικού και Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδεών Δημήτρης Καραμάνης

Με εκπροσώπους του Χορευτικού και Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδεών Δημήτρης Καραμάνης

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Πέππας

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Δημήτρης Κ. Καραμάνης, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Χορευτικού – Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς, ενισχύοντας τις εθιμοτυπικές επαφές του Δήμου με τους συλλόγους. Η συζήτηση εστίασε στη σημασία της πολιτιστικής δράσης για τη διατήρηση της τοπικής παράδοσης και τη μετάδοσή της στις νεότερες γενιές.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Λεβαδέων:

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συναντήθηκε χθες 28 Μαρτίου 2024 με εκπροσώπους του Χορευτικού – Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με Συλλόγους του Δήμου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Νότης Αγνιάδης.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Χορευτικού – Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Λεβαδέων για τις δράσεις του Ομίλου, καθώς και για θέματα που χρήζουν την παροχή στήριξης από το Δήμο για την καλύτερη λειτουργία του. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου για την επίσκεψή τους και υπογράμμισε ότι η ενεργή συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από το Δήμο Λεβαδέων είναι ζωτικής σημασίας, καθώς συμβάλλουν στην διάσωση της πολιτιστικής μας παράδοσης και τόνισε την ανάγκη οι παλαιότεροι να μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη για την παράδοση στους νεότερους ώστε να διασωθεί η άυλη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.