ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤα Γηροκομεία της Θήβας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου συνοδεία Αντιδημάρχων

Τα Γηροκομεία της Θήβας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου συνοδεία Αντιδημάρχων

Τα Γηροκομεία της Θήβας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου συνοδεία Αντιδημάρχων

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Σπύρος Πέππας

Τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας επισκέφθηκαν το πρωί της Μ. Πέμπτης ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου συνοδεία των Αντιδημάρχων κ. Παπασπύρου, κ. Καταπόδη και κ. Ανδριανού στα Γηροκομεία της πόλης όπου προσέφεραν τρόφιμα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Θηβαίων:

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου ο Δήμαρχος Θηβαίων συνοδεία των Αντιδημάρχων κ. Γιώργου Παπασπύρου, κ. Θωμά Καταπόδη και κ. Βαγγέλη Ανδριανού επισκέφθηκαν τους οίκους ευγηρίας της Θήβας προσφέροντας τρόφιμα για τα ιδρύματα, ως μια πράξη προσφοράς τιμώντας το διαχρονικό έργο τους.

Ξεκινώντας με το Γηροκομείο Πυρίου, τον ?γιο Αθανάσιο ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με τους τρόφιμους και το προσωπικό ενώ συζήτησαν για τα θέματα που χρήζουν επίλυσης στο Γηροκομείο. Σειρά είχε το Γηροκομείο του κέντρου «Διακονία Αγάπης» όπως επίσης και το ΟΧΕΚ.

Ο Δήμος Θηβαίων είναι πάντα συμπαραστάτης στο έργο των ιδρυμάτων φροντίδας των ηλικιωμένων ατόμων της πόλης και των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων εν γένει και εν όψει των επικείμενων εορτών, πάντα διαμοιράζει τις προσφορές του.

Ευχόμαστε σε όλους η Ανάσταση του Θεανθρώπου να στείλει παντού το μήνυμα της Ειρήνης, της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης!

Καλό Πάσχα σε όλους!!!

*Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του Δημάρχου Θηβαίων στα Γηροκομεία το 2023.