ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δημόπουλου στη Θήβα

ΘΗΒΑ

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δημόπουλου στη Θήβα

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δημόπουλου στη Θήβα

Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Σπύρος Πέππας

Την πόλη της Θήβας επισκέφθηκε στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δημόπουλος.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος είναι Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Πέππα για τον σκοπό της επίσκεψης του στην πόλη της Θήβας.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ. Δημόπουλου:

«Είμαι στην πόλη της Θήβας προκειμένου να συνομιλήσω με πολίτες για την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές που είναι κρίσιμης σημασίας για τον τόπο μας αλλά και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Νιώθω πάρα πολύ καλά που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους, πολίτες της Θήβας και σκοπός είναι να συνομιλήσουμε για τα προβλήματα της Θήβας αλλά και για να τους πω ουσιαστικά για ποιο λόγο είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές.

Είναι πρώτη φορά που κατεβαίνω υποψήφιος στις Ευρωπαϊκές εκλογές και το όραμα μου είναι να προσπαθήσουμε μαζί με τους Ευρωπαίους σχηματισμούς τους οποίους θα κρίνουμε και αναφέρομαι σε σοσιαλιστές και δημοκράτες, να βελτιώσουμε τα περιβαλλοντικά θέματα να μιλήσουμε για την κοινωνική Ευρώπη, να μιλήσουμε για την αγροτική Ευρώπη άρα λοιπόν να μιλήσουμε για νέα αγροτική πολιτική και με τρόπο τέτοιο ώστε να μην αποδίδονται πάντα οι ευθύνες στο ότι για πάντα φταίει η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως πρόσφατα με την νέα αγροτική πολιτική. Εμένα ο σκοπός μου είναι μαζί με τους συναδέλφους μου να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν καλύτερης σχέσης σχετικά με την κοινωνία, με την αγροτική πολιτική, με την περιβαλλοντική πολιτική και όχι όλα τα χρήματα να βγαίνουνε για τους εξοπλισμούς όπως πρόκειται να γίνει με βάση την αλλαγή των προτεραιοτήτων που αποφασίστηκε τουλάχιστον από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αρα στόχος μας είναι να παραμείνουμε μια κοινωνική, σύγχρονη, πράσινη Ευρώπη και να βοηθήσουμε τους πολίτες, τους αγρότες και τις υπόλοιπες ομάδες πολιτών να απολαμβάνουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες