ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Ντασιώτης: Επανεκκίνηση του ελεύθερου λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων

Γιώργος Ντασιώτης: Επανεκκίνηση του ελεύθερου λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων

Γιώργος Ντασιώτης: Επανεκκίνηση του ελεύθερου λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Σπύρος Πέππας

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας και πρώην Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης μίλησε για επανεκκίνηση του του ελεύθερου λαϊκού Πανεπιστημίουστην διάλεξη του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βασίλειο Καραποστόλη με τίτλο "ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ".

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Ντασιώτη:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ το 2012, ως Δημοτική Αρχή τότε, το " ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ", φιλοδοξώντας να ανοίξουμε μια κοιτίδα πολιτισμού και γνώσης.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022, που διακόπηκε η λειτουργία του, λόγω του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκαν 68 διαλέξεις, με σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων, των επιστημών, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Χώρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

ΧΙΛΙΑΔΕΣ συμπολίτες μας, από όλη τη Βοιωτία παρακολούθησαν, συμμετείχαν και ωφελήθηκαν από αυτές.

ΣΗΜΕΡΑ η νέα Δημοτική Αρχή, επανεκκίνησε τη λειτουργία του, προσδοκώντας έναν αντίστοιχα πετυχημένο δεύτερο κύκλο και γιατί όχι, καλύτερο από τον πρώτο.

ΤΟ ΘΕΜΑ της σημερινής διάλεξης "ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ" , με εισηγητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βασίλειο Καραποστόλη.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ, όντας απολύτως πεπεισμένος πως η Παιδεία, είναι αυτή που θα μας κρατήσει όρθιους και αυτό ευχήθηκα, στο σύντομο χαιρετισμό μου, με πραγματική συγκίνηση για τη συνέχεια αυτής της δραστηριότητας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου Αραπίτσας Γιώργος.