ΑρχικήΈνθεταGamingΤα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Ιούνιο του 2020

PS PLUS

#TAGS: PS Plus  Call of Duty  Star Wars  Free Games 

Τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Ιούνιο του 2020

Τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Ιούνιο του 2020

Τα δώρα της Sony για τον μήνα Ιούνιο

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Σπύρος Πέππας

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα PS Plus παιχνίδια Ιουνίου 2020, τα games δηλαδή που δίνονται μηνιαίως σε όσους είναι συνδρομητές στην υπηρεσία της Sony.

Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα στις 2 Ιουνίου και είναι τα εξής:

Call of Duty: WWII

Το Call of Duty: WWII της Sledgehammer Games κυκλοφόρησε στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Το Call of Duty: WWII είναι η θριαμβευτική επιστροφή της σειράς στην εποχή που «γεννήθηκε» και μεγαλούργησε: τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Από την απόβαση της Νορμανδίας έως το δάσος Hurtgen, μια ομάδα νεαρών στρατιωτών ενώνεται σαν οικογένεια για να αντιμετωπίσει τον κατακτητή και την φρίκη του πολέμου.

Με ανατρεπτικό campaign που διαδραματίζεται στα κρισιμότερα πεδία μάχης, και την πλήρη, πάντοτε γενναιόδωρη σουίτα multiplayer που η σειρά ανέκαθεν παρείχε, το Call of Duty: WWII θα «ταράξει» ξανά τον gaming κόσμο, προσφέροντας το παραδοσιακό, πλέον, Zombies μαζί με ένα «προσγειωμένο», ρεαλιστικό και ανάλογου ρυθμού multiplayer, καθώς και τα Headquarters, ένα μέρος όπου οι παίκτες της κοινότητας συναντιούνται, γνωρίζονται και δημιουργούν ομάδες.

Στο metacritic έχει μέσο όρο 79 και κοστίζει στο PS Store €69.99

Star Wars: Battlefront II

Το Star Wars: Battlefront II της EA Dice κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου 2017.

Σε έναν μακρινό γαλαξία, η περιπέτεια συνεχίζεται! Το Star Wars Battlefront II είναι η «γέφυρα» μεταξύ των Star Wars Episode VI: Return of the Jedi και Star Wars Episode VII: The Force Awakens! Ακολουθώντας την Iden, μια υψηλόβαθμη Imperial Officer, ζεις τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά το τέλος του Return of the Jedi και την καταστροφή τού Death Star, έως την αρχή του The Force Awakens, μέσα από ένα κινηματογραφικό Campaign που συνδυάζει μάχες εδάφους, αέρος και διαστήματος!

Έπειτα, φτιάξε τον δικό σου θρύλο στο ανανεωμένο Multiplayer, όπου θα πολεμήσεις σε τοποθεσίες από κάθε ταινία Star Wars, από την παλαιότερη έως την νεότερη, προσαρμόζοντας τις ικανότητες και την εμφάνιση του στρατιώτη σου ή χειριζόμενος κλασικούς ήρωες όπως Darth Maul, Kylo Ren, Han Solo, Rey, Yoda και άλλους! Επικές διαστημικές μάχες με έως 24 παίκτες και 40 ΑΙ μαχητικά σκάφη, αλλά και τεραστίων διαστάσεων μάχες με 40 παίκτες στο έδαφος, σε περιμένουν!

Στο metacritic έχει μέσο όρο 68 και κοστίζει στο PS Store €24.99