ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας

Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας

Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Σπύρος Πέππας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς στηρίζει τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ και θα συμμετάσχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, στις 10:00 π.μ. Καλεί όλους τους εργαζομένους και πολίτες της επαρχίας να συμμετάσχουν, ενώ λεωφορείο θα αναχωρήσει δωρεάν από την Πλατεία Λ. Κατσώνη στη Λιβαδειά στις 7:00 π.μ. για την Αθήνα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς συνεχίζοντας έμπρακτα να είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και να στηρίζει το δίκαιο αγώνα τους, θα είναι παρόν, την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας, ώρα 10.00΄π.μ.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Επαρχίας μας να δώσουν ένα ακόμα αγωνιστικό παρόν στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων από τη ΛΑΡΚΟ.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 και ώρα 7.00΄ το πρωί θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Πλατεία Λ.Κατσώνη (Ζάππειο) Λιβαδειάς, για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στην Αθήνα.

Συνεχίζουμε για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ