ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων στην Λιβαδειά

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Βοιωτία  Λιβαδειά  Αστυνομία 

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων στην Λιβαδειά

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων στην Λιβαδειά

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024

Σπύρος Πέππας

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε Δοξολογία για την "Ημέρα Τιμής των Αποστράτων" της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και Επιμνημόσυνη Δέηση για τους θανόντες αστυνομικούς. Της τελετής χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας. Παρευρέθηκαν τοπικοί αξιωματούχοι, εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, και στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα την 30 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00, πραγματοποιήθηκε, με μέριμνα της Δ/νσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς, για τον εορτασμό της “ Ημέρας Τιμής των Αποστράτων ” της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την ευκαιρία αυτή και λόγω μη πραγματοποίησης της εορτής της Προστάτιδας του Συνδέσμου “ Αγίας Ειρήνης ”, την παραπάνω ημερομηνία, τελέστηκε και Επιμνημόσυνη Δέηση για τους θανόντες συναδέλφους.

Της Θείας Λειτουργίας, μετά αρτοκλασίας υπέρ υγείας του Προσωπικού της ΕΛ. ΑΣ και των Αποστράτων, της Επιμνημόσυνης Δέησης υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των συναδέλφων που έχουν φύγει από τη Ζωή και της Δοξολογίας Χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνιών του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως κ. κ. Αθηναγόρα, ο οποίος στο τέλος απηύθυνε Κήρυγμα για την Ημέρα.

Παρέστησαν: Ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Ντασιώτης, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Δημήτριος και η Αντιδήμαρχος Αικατερίνη Παπαβασιλείου. Ο Δ/ντής μετά του Αναπληρωτή της Δ. Α. Βοιωτίας Ταξίαρχος ΕΛ. ΑΣ. κ. κ. ΜΠΑΚΟΥΜΗΣ Ηλίας και ΚΑΚΟΥΡΗΣ Γεώργιος. Εν ενεργεία Αστυνομικοί και Αντιπροσωπεία του Δ. Σ. και πολλά μέλη του Συνδέσμου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, σε όλους τους παρευρισκομένους, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο καφέ “ ΜΑΝΤΕΙΟ ”, που βρίσκεται επί της οδού Στρατηγού Ιωάννου 4 έναντι Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λιβαδειάς. Από την Αστυνόμο Β΄ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Παρασκευή αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Από την Αστυνόμο Α΄ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ζωή, ως εκπρόσωπο της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στον Αστυνομικό Υποδ/ντή ε. α. κ. Δημήτριο Ραμιώτη για την προσφορά του στο Σώμα.

Λιβαδειά 30 Ιουνίου 2024 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Δημήτριος Τσιαπραλής

Ο Γεν. Γραμματέας Στέφανος Ρεντίφης