ΑρχικήΈνθεταGamingΤα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Ιούλιο του 2020

PS PLUS

#TAGS: PS Plus  Playstation  NBA  Tomb Raider 

Τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Ιούλιο του 2020

Τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Ιούλιο του 2020

Τα δώρα της Sony για τον μήνα Ιούλιο

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Σπύρος Πέππας

Το Playstation Plus γιορτάζει τα 10 χρόνια ζωής και ως ευχαριστώ δίνει 2+1 παιχνίδια για τον μήνα Ιούλιο.

Σε ανακοίνωση του στο playstation blog γράφουν χαρακτηριστικά:

«Γεια σε όλους! Ουάου, έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που το PlayStation Plus κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στον κόσμο στις 29 Ιουνίου 2010 και θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη του PS Plus την τελευταία δεκαετία. Ήταν ένα αξέχαστο ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια, φέρνοντας τους παίκτες μαζί και παρέχοντας πρόσβαση σε συναρπαστικό περιεχόμενο και αποκλειστικές εκπτώσεις για τα μέλη μας. Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς όλους σας, ως ευχαριστώ, θέλαμε να κάνουμε αυτήν την επερχόμενη μηνιαία ανακοίνωση παιχνιδιών επιπλέον ξεχωριστή προσθέτοντας ένα παιχνίδι μπόνους στο απίστευτο lineup μας.»

Ακολουθούν τα παιχνίδια του Ιουλίου:

 

NBA 2K20

Το NBA 2K20 έρχεται πιο ανανεωμένο και πιο πλούσιο. Η 2K συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει το δυναμικό των αθλητικών παιχνιδιών με το NBA 2K20, το οποίο διαθέτει τα καλύτερα γραφικά και gameplay της κατηγορίας, τους τρόπους παιχνιδιού στο έδαφος και τον ασύγκριτο έλεγχο και προσαρμογή του παίκτη. Από το blacktop έως το παρκέ, μέσα από τις γειτονιές, το NBA 2K20 ανεβαίνει σε νέο level, με τις νέες προσθήκες που το κάνει τόσο ρεαλιστικό στο MyCAREER, που είναι σαν να παίζεις εσύ στο πρωτάθλημα. Επίσης πρώτη φορά βλέπουμε να παρουσιάζεται το WNBA με 12 ομάδες για να παίξεις.

 

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Η Lara Croft επιβίωσε τα γεγονότα του Tomb Raider (2013) και εξελίχθηκε σε μια σκληρή, ικανή επιζήσασα με ταλέντο στο να χρησιμοποιεί τον κόσμο γύρω της ως όπλο στην μάχη της για υπεροχή ενάντια στον εχθρό. Τα γεγονότα στο νησί Yamatai την έκαναν να «αγκαλιάσει» τον τίτλο τής Tomb Raider και, πλέον, αναζητά τρόπο να εξηγήσει τα όσα υπερφυσικά συνέβησαν εκεί. Η αναζήτησή της για απαντήσεις θα την οδηγήσει στα χνάρια του πατέρα της, ο οποίος έψαχνε το μυστικό της αθανασίας στην χαμένη πόλη Kitezh. Η Lara ετοιμάζει το ταξίδι της στη Συρία, και ο μύθος της Tomb Raider ετοιμάζεται να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Σε ένα ανοιχτό περιβάλλον, πρέπει να συνδυάσεις αντανακλαστικά, μυαλό και ένστικτο για να επιβιώσεις ενάντια σε κακουχίες, αδυσώπητους εχθρούς αλλά και την ίδια τη φύση. Μπες στον ρόλο της Lara, λύσε γρίφους, γνώρισε απίστευτες περιοχές και γίνε μάρτυρας σε γεγονότα που κόβουν την ανάσα, όλα με εξαιρετική απεικόνιση χάρις στην εξελιγμένη μηχανή γραφικών που χρησιμοποιείται για το παιχνίδι!

lara croft GIF by Tomb Raider

Η 20th Anniversary Celebration Edition περιλαμβάνει τα εξής:

  • Blood Ties: Μια ολοκαίνουρια μίνι ιστορία στην οποία η Lara έρχεται αντιμέτωπη με τον θείο της για την ιδιοκτησία της έπαυλης Croft, με απίστευτα μυστικά να ανακαλύψεις!
  • Blood Ties Nightmare: Ορδές ζόμπι έχουν εισβάλλει στην έπαυλη, την οποία μπορείς να υπερασπιστείς μόνος ή με έναν φίλο online!
  • 20 Year Celebration Content: Η στολή της Lara από την Ανταρκτική του Tomb Raider III, όπως και το νέο Extreme Survivor επίπεδο δυσκολίας, για τους πιο σκληροτράχηλους παίκτες!
  • DLC: Όλα τα επιπλέον πακέτα παιχνιδιού που κυκλοφόρησαν, όπως το Baba Yaga: The Temple of the Witch, Endurance Mode, Cold Darkness Awakened, όλες τις στολές, τα όπλα και πολλά ακόμη!

 

Erica

Βυθιστείτε στον επικίνδυνο υπόκοσμο, σε αυτό το πρωτοποριακό διαδραστικό θρίλερ για το PS4, όπου μπορείτε να μπείτε στον κόσμο του παιχνιδιού και να ελέγξετε τη δράση.

Υποδυθείτε την Erica, μια νεαρή γυναίκα, που στοιχειώνεται από εφιάλτες της δολοφονίας του πατέρα της. Καθώς κάποια φρικιαστικά νέα στοιχεία ανασύρουν και πάλι στο φως τα τραυματικά γεγονότα της παιδικής της ηλικίας, εσείς πρέπει να αποκαλύψετε τη συγκλονιστική αλήθεια.

Κατευθύνετε την Erica στην ιστορία χρησιμοποιώντας την επιφάνεια αφής του ασύρματου χειριστηρίου DUALSHOCK 4 ή την οθόνη αφής της κινητής συσκευής σας για να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον.

Κάθε επιλογή που κάνετε επηρεάζει την εξέλιξη του παιχνιδιού και διαμορφώνει διαφορετικά το φινάλε αυτής της συναρπαστικής σπονδυλωτής αφήγησης.