ΑρχικήΈνθεταGamingΤα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Δεκέμβριο του 2020

PS PLUS

#TAGS: PS Plus  PS4  PS5  Gaming  Free Games 

Τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Δεκέμβριο του 2020

Τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Δεκέμβριο του 2020

Τα δώρα της Sony για τον μήνα Δεκέμβριο

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Σπύρος Πέππας

Η Sony ανακοίνωσε τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Playstation Plus για τον Δεκέμβριο.

Ακολουθούν τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου:

Just Cause 4

Just Cause 4: Reloaded

Μπείτε σε μια εμπειρία γεμάτη δράση σε ανοικτό κόσμο στο Solis και βοηθήστε τον παράνομο πράκτορα Rico Rodriguez να βρει πάση θυσία την αλήθεια για το παρελθόν του. Με μια ευρεία επιλογή όπλων, οχημάτων και εξοπλισμού, ετοιμαστείτε να προκαλέσετε χάος και πανικό!

Rocket Arena

Rocket Arena

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που οι κανόνες είναι φτιαγμένοι από καύσιμα πυραύλων σε αυτό το εκρηκτικό παιχνίδι βολών 3v3 με δυναμικούς χάρτες, συναρπαστικές λειτουργίες παιχνιδιού και ένα συνεχώς επεκτεινόμενο ρόστερ διαφόρων ηρώων. Τελειοποιήστε τη χρήση μοναδικών πυραύλων και ικανοτήτων καθώς μαθαίνετε να συγχρονίζετε τις αποφυγές σας, να οδηγείτε τους στόχους σας και να αποκαλύπτετε νέες στρατηγικές με βάση την ομάδα σας.

Μπόνους παιχνίδι του PlayStation®5*

Worms rumble

Worms Rumble

Ζήστε τον κόσμο των Worms που δεν έχετε ξαναπαίξει ποτέ, με έντονη μάχη 32 παικτών σε αρένα, σε πραγματικό χρόνο, που μπορείτε να παίξετε με παίκτες από διαφορετικές πλατφόρμες. Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία από αγαπημένα σε όλους όπλα, όπως τα Bazooka και Shotgun σε λειτουργίες παιχνιδιού όπως τα Deathmatch ή Last Worm Standing όπου πάντα μια Holy Hand Grenade σας χωρίζει από τον θάνατο!