ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣταμάτησαν και λήστεψαν βίαια ζευγάρι στο Πυρί της Θήβας

Σταμάτησαν και λήστεψαν βίαια ζευγάρι στο Πυρί της Θήβας

Σταμάτησαν και λήστεψαν βίαια ζευγάρι στο Πυρί της Θήβας

Ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί ως δράστες - Ο ένας σταμάτησε το όχημα ενώ ο άλλος απέσπασε βίαια το πορτοφόλι της συνεπιβάτισσας

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Γιώργος Πέππας

Στην εξιχνίαση μιας ληστείας σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, η οποία ληστεία είχε λάβει χώρα τις μεσημβρινές ώρες στις 18 Ιανουαρίου 2021. Το εν λόγω ζευγάρι διερχόταν με το όχημά τους σε ευρύτερη περιοχή του Πυριού Θηβών.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομία αναφέρει πως στο πλαίσιο της έρευνας του Τ.Α. Θηβών, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανήλικος, ανέκοψε με τη φυσική του παρουσία το διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ ο συνεργός του άνοιξε αιφνιδιαστικά τη θύρα του συνοδηγού και απέσπασε, με τη χρήση σωματικής βίας, ένα πορτοφόλι της συνεπιβάτισσας, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι ο ανήλικος, είχε συλληφθεί στην πρόσφατη ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον ομώνυμο Οικισμό, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές, ενώ σήμερα (08-03-2021) θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών (σχετ. το από 04-03-2021 Δελτίο Τύπου).

Επίσης ο συνεργός του, είχε συλληφθεί την 02-02-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για διάπραξη κλοπών από οικίες, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για διάπραξη ληστείας (σχετ. το από 03-02-2021 Δελτίο Τύπου). Ο ανωτέρω είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.