ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑυτό είναι το νέο ωράριο λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς

Αυτό είναι το νέο ωράριο λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς

Αυτό είναι το νέο ωράριο λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

Σπύρος Πέππας

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λεβαδέων γνωστοποιεί πως το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειά λειτουργεί πλέον καθημερινά από τις 07:00 έως και τις 20:30, σύμφωνα με την Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 17698 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1076 τεύχος Β’/ 20.3.2021.

Οι αθλούμενοι προτείνεται να παραμένουν για άθληση μέχρι 1 ώρα προς αποφυγή συνωστισμού και για να δοθεί η δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό δημοτών να χρησιμοποιούν το Στάδιο, καθώς υπάρχει περιορισμός προς τον αριθμό των ατόμων (80 άτομα) που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ όλοι οι εσωτερικοί χώροι θα παραμένουν κλειστοί.

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιβαδειάς θα λειτουργεί μόνο για θεραπευτική άσκηση από θεραπευόμενους και ΑμεΑ, καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων δείτε εδώ:

Ο Δήμος Λεβαδέων κάνει έκκληση προς τους δημοτές για να τηρούν τις οδηγίες υγιεινής για την προστασία της δημόσιας υγείας και να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Σταδίου.