ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜαζικά γρήγορα τεστ σε Οινόφυτα, Δήλεσι και Αγ. Θωμά

Μαζικά γρήγορα τεστ σε Οινόφυτα, Δήλεσι και Αγ. Θωμά

Μαζικά γρήγορα τεστ σε Οινόφυτα, Δήλεσι και Αγ. Θωμά

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Τανάγρας ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθούν γρήγορα δωρεάν τεστ κορωνοϊού τόσο στα Οινόφυτα, όσο και στο Δήλεσι αλλά και τον Αγ. Θωμά, εντός της Μεγάλης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, ο Δήμος Τανάγρας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, από τις 9:00 π.μ., μέχρι 12.00 το μεσημέρι θα διενεργήσει, στα Οινόφυτα, δωρεάν ελέγχους rapid test για τον κορωνοϊό στον χώρο του Μεγάρου Δημοσθένη Λιάπη (δίπλα στα ΚΕΠ Οινοφύτων) στις εργατικές κατοικίες, για να ελεγχθεί το επιδημιολογικό πεδίο.

Την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021, ο Δήμος Τανάγρας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, από τις 9:00 π.μ., μέχρι 12.00 το μεσημέρι, θα διενεργήσει, στο Δήλεσι, δωρεάν ελέγχους rapid test για τον κορωνοϊό στον χώρο του ΚΑΠΗ ΔΗΛΕΣΙΟΥ, για να ελεγχθεί το επιδημιολογικό πεδίο.

Τέλος, την Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, ο Δήμος Τανάγρας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, από τις ώρα 9:00 π.μ., μέχρι 11.00 π.μ., θα διενεργήσει, στον Αγ. Θωμά, δωρεάν ελέγχους rapid test για τον κορωνοϊό στον χώρο του ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, για να ελεγχθεί το επιδημιολογικό πεδίο.

Όσοι από τους πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε έλεγχο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.