ΑρχικήΣυνεντεύξειςΟ Ηλίας Τραμπάκουλος μιλά στο radiothiva για το Γ.Ν. Θήβας, τα κορωνοπάρτυ και το άνοιγμα των σχολείων

Ο Ηλίας Τραμπάκουλος μιλά στο radiothiva για το Γ.Ν. Θήβας, τα κορωνοπάρτυ και το άνοιγμα των σχολείων

Ο Ηλίας Τραμπάκουλος μιλά στο radiothiva για το Γ.Ν. Θήβας, τα κορωνοπάρτυ και το άνοιγμα των σχολείων

Έτοιμοι να υποδεχτούν τους μαθητές οι εκπαιδευτικοί - Σοβαρές ελλείψεις στο Γ.Ν. Θήβας

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Γιώργος Πέππας

Στο radiothiva.gr μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης», κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, σε μια συνέντευξη που κάλυψε όλη την επικαιρότητα του Δήμου Θηβαίων.

Ο κ. Τραμπάκουλος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας, στις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν αλλά και στα άτομα που νοσηλεύονται σε αυτό. Αναφέρθηκε επίσης στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στη Θήβα για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, ενώ στη συνέχεια σχολίασε το άνοιγμα των σχολείων, ως Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, τονίζοντας πως «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα παιδιά», υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Θηβαίων προχώρησε σε καθαρισμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου, εν όψει του ερχομού των μαθητών.

Τέλος, ο κ. Τραμπάκουλος μίλησε για τα κορωνοπάρτυ που πραγματοποιήθηκαν στη Θήβα, στην ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας για αυτά, καθώς και για τις φήμες περί ολικού λόκνταουν στο Δήμο Θηβαίων λόγω της έξαρσης του ιού.