ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΗλ. Τραμπάκουλος: «6 θέσεις για ανέργους ηλικίας 55-67 ετών στον Δήμο Θηβαίων»

Ηλ. Τραμπάκουλος: «6 θέσεις για ανέργους ηλικίας 55-67 ετών στον Δήμο Θηβαίων»

Ηλ. Τραμπάκουλος: «6 θέσεις για ανέργους ηλικίας 55-67 ετών στον Δήμο Θηβαίων»

Σάββατο, 22 Μαΐου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης», κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, έκανε γνωστό πως αποφασίσθηκε από την Ο.Ε. του Δ. Θηβαίων η πρόσληψη 6 ατόμων στην υπηρεσία καθαριότητας των Δ.Ε. Βαγίων, Θίσβης, Πλαταιών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τραμπάκουλου:

«Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θηβαίων αποφασίστηκε ομόφωνα να προσληφθούν από τον Δήμο Θηβαίων έξι (6) άτομα από την κατηγορία ανέργων ατόμων ηλικίας 55 έως 67 ετών στην υπηρεσία καθαριότητας των Δημοτικών ενοτήτων Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών.

Οι θέσεις αυτές αφορούν 4 εργάτες Καθαριότητας και 2 οδηγούς. Η διάρκεια εργασίας είναι 12 μήνες με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι για τους δικαιούχους- πέρα από τα όρια ηλικίας- είναι να είναι γραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών.

Θεωρώ ότι μόλις εγκριθούν και επίσημα οι προσλήψεις αυτές από τον ΟΑΕΔ το αρμόδιο τμήμα προσωπικού θα βγάλει και τη σχετική ανακοίνωση ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι. Έτσι ή αλλιώς το παρακολουθούμε το θέμα και θα δώσουμε κι εμείς τη σχετική ενημέρωση.»