ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΈργα 3 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν στην Εύβοια - Διαβεβαιώσεις Πέτσα σε Πνευματικό για περαιτέρω έργα

Έργα 3 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν στην Εύβοια - Διαβεβαιώσεις Πέτσα σε Πνευματικό για περαιτέρω έργα

Έργα 3 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν στην Εύβοια - Διαβεβαιώσεις Πέτσα σε Πνευματικό για περαιτέρω έργα

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής του νομού Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σπύρος Πνευματικός, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό πως υπογράφηκε η ένταξη δύο σημαντικών έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», σε επικοινωνία που είχε με τον Αναπληρωτή Υπ. Εσωτερικών, κ. Πέτσα.

Αναλυτικά ο κ. Πνευματικός ανέφερε:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας με ενημέρωσε ότι υπέγραψε σήμερα την ένταξη δύο μεγάλων έργων στην Εύβοια στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», σε συνέχεια των επαφών και της συνεργασίας που είχαμε όλο αυτό το διάστημα τόσο με τον κ. Πέτσα όσο και με τους Δημάρχους του Νομού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα έργα «Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου» στο Δήμο Καρύστου, και «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στη Δ.Κ. Λίμνης» στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Αννας. Ο συνολικός προϋπολογισμός για κάθε έργο ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα έργα από τους λοιπούς νομούς της Εύβοιας, που έχω ζητήσει σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, έλαβα τη διαβεβαίωση ότι θα εξεταστούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε όλοι οι δήμοι της Εύβοιας να μπορέσουν να αξιοποιήσουν το σημαντικό αυτό χρηματοδοτικό εργαλείο για τη βελτίωση των υποδομών τους, προς όφελος των κατοίκων.»