ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε κεντρικό θέμα το μέλλον του Γ.Ν. Θήβας συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με κεντρικό θέμα το μέλλον του Γ.Ν. Θήβας συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με κεντρικό θέμα το μέλλον του Γ.Ν. Θήβας συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η «Συζήτηση σχετικά με τη φημολογούμενη συγχώνευση-υποβάθμιση ή κατάργηση του Νοσοκομείου Θήβας, σύμφωνα και με την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας»

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Την Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, συνεδριάζει, στις 18:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, μέσω τηλεδιάσκεψης, με συνολικά 9 θέματα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται, η «Συζήτηση σχετικά με τη φημολογούμενη συγχώνευση – υποβάθμιση ή κατάργηση του Νοσοκομείου Θήβας, σύμφωνα και με την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας», η «Έγκριση της 5ης Αναμόρφωσης του Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ.έτους 2021» και η «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναστολή ισχύος αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών Δ.Θηβαίων, σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν.4497/17».

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Συζήτηση σχετικά με τη φημολογούμενη συγχώνευση – υποβάθμιση ή κατάργηση του Νοσοκομείου Θήβας, σύμφωνα και με την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας.

2.Έγκριση της 5ης Τροποποίησης του Προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.

3.Έγκριση της 5ης Αναμόρφωσης του Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ.έτους 2021.

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης έτους 2021, καθώς και για τη χωροθέτηση, τον Κανονισμό λειτουργίας αυτής και των επιβαλλόμενων Τελών για το έτος 2021 (Σχετ. οι υπ’ αριθ. 5/2021 απόφαση της Δ.Κ. Θήβας & 33/2021 απόφαση Επ.Π.Ζωής). (απόλυτη πλειοψηφία)

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων στην Δ.Κοιν.Θήβας του Δήμου Θηβαίων, στην περιοχή του χώρου της νέας λαϊκής αγοράς και της εμποροπανήγυρης.( σχετ. η υπ’ αριθ. 33/2020 απόφαση Επ.Π.Ζωής). (απόλυτη πλειοψηφίας)

6.Λήψη απόφασης για την α) έγκριση πρακτικού Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο την απογραφή ακινήτων περιουσιακών στοιχείων υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης Δ.Ε. Βαγίων, Πλαταιών και Θίσβης βάσει επέκτασης αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΘ στο σύνολο της εδαφικής Περιφέρειας Δήμου Θηβαίων και β) μεταβίβαση των στοιχείων απογραφής στην ΔΕΥΑΘ.

7.Έγκριση τιμολογιακής πολιτικής και τεχνικού προγράμματος έτους 2022, του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος Ανώνυμη Εταιρεία των ΟΤΑ «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.» (Σχετ. οι υπ’ αριθ. 111 και 115/2021 αποφάσεις του Δ.Σ. του Φο.Δ.Σ.Α.»).

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναστολή ισχύος αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών Δ.Θηβαίων, σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν.4497/17.

9.Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας του Αναστασίου Βάθη του Ιωσήφ, στη θέση «ΒΑΡΕΖΑ» της Τ.Κ. Υπάτου του Δήμου Θηβαίων.