ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θήβα - Στόχος «το κόμμα μας να ξανά πρωταγωνιστήσει» (Βίντεο)

Επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θήβα - Στόχος «το κόμμα μας να ξανά πρωταγωνιστήσει» (Βίντεο)

Επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θήβα - Στόχος «το κόμμα μας να ξανά πρωταγωνιστήσει» (Βίντεο)

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στα πλαίσια περιοδείας του, βρέθηκε στη Θήβα

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Στη Θήβα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, στα πλαίσια της περιοδείας του στη Βοιωτία.

Ο κ. Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του στο radiothiva.gr, ανέφερε πως γίνεται μια προσπάθεια ανασύνταξης της παράταξης. «Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος, παρόλο που οι συνθήκες με τον κορωνοϊό είναι δύσκολες, διότι υπάρχει αγωνία των μελών της δημοκρατικής παράταξης, το κόμμα μας να ξανά πρωταγωνιστήσει, διότι από την μια έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία οι πολιτικές της δεν βοηθούν να ξεπεραστούν τα μεγάλα προβλήματα τα οποία έχουν πολλαπλασιαστεί με τα θέματα της πανδημίας, και από την άλλη η αντιπολίτευση, έχοντας στη πλάτη της 5 χρόνια δημαγωγίας και προσδοκιών οι οποίες διαψεύσθηκαν, δεν δημιουργεί, εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό.

Είδαμε πρόσφατα ότι ακόμη και την συμφωνία την αμυντική με την Γαλλία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την στήριξε. Όπως επίσης είδαμε την Νέα Δημοκρατία, να φέρνει πολιτικές που αφορούν τον φόρο κληρονομιάς, οι οποίες ήταν δυσθεώρητες με τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του ελληνικού λαού.  Αρα χρειάζεται κάτι καινούριο, κάτι ριζοσπαστικό, κάτι προοδευτικό, κάτι ρεαλιστικό, και αυτό πιστεύω μπορούμε να το δώσουμε στον ελληνικό λαό ως επιλογή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.»