ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑπαράδεκτες οι τιμές του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, σύμφωνα με τον Γ. Σταθά

Απαράδεκτες οι τιμές του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, σύμφωνα με τον Γ. Σταθά

Απαράδεκτες οι τιμές του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, σύμφωνα με τον Γ. Σταθά

Επιστολή στον Υπ. Οικονομικών και στο Πρόεδρο και τον Διευθύνων Σύμβουλου ΕΤΑΔ ΑΕ απέστειλε ο Δήμαρχος

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, κ. Ι. Σταθάς, έστειλε επιστολή προς τον Υπ. Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, τον Πρόεδρο ΕΤΑΔ ΑΕ, κ. Μπέζα, και τον Δ/νων Σύμβουλο ΕΤΑΔ ΑΕ, κ. Βλαστό, στην οποία ζητά τη μείωση των τιμών των εισιτηρίων αλλά και την δωρεάν πρόσβαση στα Κελλάρια, ως ανταποδιτκό των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Η επιστολή:

ΠΡΟΣ :                           

•Υπουργό Οικονομικών - κ. Σταϊκούρα Χρήστο

•Πρόεδρο ΕΤΑΔ ΑΕ – κ.Μπέζα Αντώνιο

•Δ/νων Σύμβουλο ΕΤΑΔ ΑΕ – κ. Βλαστό Στέφανο                        

Στα πλαίσια του νέου τιμοκαταλόγου του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού που ανακοινώθηκε σήμερα , ως δήμος θεωρούμε απαράδεκτα ακριβές τις τιμές που καθορίστηκαν, και ζητάμε :

•τόσο για τους δημότες της Αράχοβας όσο και για τους αθλητές και μέλη των δύο συλλόγων χιονοδρόμων που δραστηριοποιούνται στον δήμο – Σύλλογος Χιονοδρόμων Αράχοβας (ΣΧΟΑ) και Σύλλογος Χιονοδρόμων Παραλίας Διστόμου (ΜΕΔΕΩΝ) - την παροχή εκ μέρους σας, της δωρεάν πρόσβασης στα Κελλάρια , ως ανταποδοτικό των υπηρεσιών που παρέχει ο δήμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού συμβάλλοντας έτσι στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

•Μείωση 50% των τιμών των εισιτηρίων , έτσι ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού να είναι προσιτό και ανταγωνιστικό σε σχέση με τα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους αθλητές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ιωάννης Σταθάς