ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΚινηματογραφική καταδίωξη: Έτρεχε με 180χλμ και παιδί στην αγκαλιά - Τον συνέλαβαν στη Λαμία

Κινηματογραφική καταδίωξη: Έτρεχε με 180χλμ και παιδί στην αγκαλιά - Τον συνέλαβαν στη Λαμία

Κινηματογραφική καταδίωξη: Έτρεχε με 180χλμ και παιδί στην αγκαλιά - Τον συνέλαβαν στη Λαμία

Σύριος από το Hot Spot Θήβας φέρεται πως είναι ο οδηγός

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το βράδυ της Τετάρτης, 5/1/22, σημειώθηκε μια κινηματογραφική καταδίωξη ενός οχήματος από την Πιερία μέχρι την Λαμία. Συγκεκριμένα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκανα νόημα σε ένα Ι.Χ.Ε. στο σταθμό διοδίων της Πιερίας για να σταματήσει, όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη. Οι αστυνομικοί ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στη καταδίωξή τους, καθώς ο οδηγός είχε στη αγκαλιά του ένα παιδί 4 ετών.

Στο όχημα φαίνεται πως επέβαιναν πολλαπλά άτομα, ενώ ο οδηγός έκανε δύο στάσεις σε χωριό στο Αιγίνιο όπου 3 άτομα φαίνεται πως εξήλθαν του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή σε χωράφια, όμως οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους μετέφεραν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας.

Ο οδηγός του οχήματος έτρεχε με ταχύτητες πάνω από 180χλμ σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων που περνούσε, ενώ στη καταδίωξη, που γινόταν μέσα στην Εθνική Οδό, συμμετείχαν στο σημείο αυτό επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις τόσο από την Λάρισα, τον Βόλο, τη Φθιώτιδα και την Μαγνησία να συνδράμουν.

Το Ι.Χ.Ε. φαίνεται πως συγκρούστηκε με ένα όχημα που βρισκόταν στην ίδια λορίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να σταματήσει, στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής στη Λαμία. Τον αλλοδαπό συνέλαβαν άνδρες του Τμήματος Τροχαίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν άνδρα Συριακής καταγωγής ο οποίος φιλοξενείται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας.