ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΑγριος ξυλοδαρμός στη Λαμία - Τον χτύπησαν με σίδερα στο κεφάλι

Αγριος ξυλοδαρμός στη Λαμία - Τον χτύπησαν με σίδερα στο κεφάλι

Αγριος ξυλοδαρμός στη Λαμία - Τον χτύπησαν με σίδερα στο κεφάλι

Οι δράστες έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του, εισέβαλαν μέσα και τον χτύπησαν σοβαρά - Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γ.Ν. Λαμίας

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ένα σκληρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στις 12:00 το πρωί την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022, στη Λαμία, στην οδό Χαλκομάτας, με αποτέλεσμα ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 24 ετών, να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας του, όπου την βοηθούσε να μετακομίσει. Ξαφνικά 5 εν συνόλω δράστες έσπασαν την πόρτα του σπιτιού, εισέβαλαν μέσα σε αυτό και με σιδερένια αντικέιμενα τον χτύπησαν πολλαπλές φορές τόσο στο κεφάλι όσο και στο σώμα, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η επίθεση αυτή προκλήθηκε λόγω προσωπικών διαφορών των ανδρών, ενώ τόσοι οι δράστες όσο και το θύμα φέρεται πως είναι Ρομά.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της αστυνομίας. Ο 24χρονος κατέθεσε, στις 16:00, μήνυση, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε βάρος ενός γνωστού του ατόμου, του οποίου δεν γνώριζε όμως όλα τα στοιχεία, και σε βάρος τεσσάρων αγνώστων.

Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αποχώρησε από το νοσοκομείο στις 16:30.