ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΚαταγγελία για το Νοσοκομείο Θήβας: «Περιμένω εδώ και 2,5 ώρες να με δει καρδιολόγος»

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Θήβας: «Περιμένω εδώ και 2,5 ώρες να με δει καρδιολόγος»

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Θήβας: «Περιμένω εδώ και 2,5 ώρες να με δει καρδιολόγος»

Δείτε βίντεο με την καταγγελία του συμπολίτη μας - Τι απαντάει η Διοίκηση του Νοσοκομείου

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Σε καταγγελία κατά του Νοσοκομείου Θήβας και μιας Ιατρού προχώρησε εχθές το βράδυ ένας συμπολίτης μας. Ο κ. Πανταζής είναι υπάλληλος του Δήμου Θηβαίων και το απόγευμα της Τετάρτης (02/02), σύμφωνα με δηλώσεις του στο radiothiva.gr, ένιωσε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Όταν βρήκε τις αισθήσεις του κάλεσε ταξί και πήγε στο Νοσοκομείο Θήβας για να τον εξετάσουν και να δουν τι πρόβλημα έχει, με τον καταγγέλλον να υποστηρίζει ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του και να ζητά να τον δει καρδιολόγος. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Πανταζή, μετά από 2,5 ώρες παραμονής του στα επείγοντα και αφού ζητούσε να τον εξετάσει καρδιολόγος και αυτό δεν γινόταν, αυξήθηκαν οι τόνοι και η προϊσταμένη των επειγόντων του ζήτησε να βγει από τα επείγοντα και τον απείλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Τέλος ο καταγγέλλων δήλωσε ότι θα πάει με τον δικηγόρο του στον Εισαγγελέα για να καταγγείλει το περιστατικό.

Στο radiothiva.gr μίλησε εργαζόμενος του Νοσοκομείου

Ο κ. Παπαθεοδοσίου ο οποίος είναι μέλος της ΠΟΕΔΥΝ και εργάζεται ως Τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο της Θήβας που ήταν παρών στο περιστατικό μας δήλωσε: «Στον κύριο έγιναν καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις και οι γιατροί αποφανθήκανε ότι δεν έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα και έκανε φασαρία γιατί οι εξετάσεις αργούσαν, υπάρχει μια χρονική διάρκεια για να βγούνε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ένας άνθρωπος που έχει πρόβλημα με την καρδιά δεν κάνει έτσι. Ο σιγκεκριμένος κύριος δημιουργεί επανελλημένα προβλήματα στο νοσοκομείο»

Τι ανέφερε η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήβας για το περιστατικό

Σε επικοινωνία του radiothiva.gr με τη Διοίκηση του νοσοκομείου ενημερωθήκαμε πως ο ασθενής υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε και έφυγε από το νοσοκομείο, ενώ μας ανέφερε πως ο καταγγέλλων έχει δημιουργήσει στο παρελθόν προβλήματα στο νοσοκομείο με τη συμπεριφορά του.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι