ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤην ορκωμοσία των οπλιτών στο ΚΕΠΒ Θηβών τέλεσε ο Μητροπολίτης Γεώργιος

Την ορκωμοσία των οπλιτών στο ΚΕΠΒ Θηβών τέλεσε ο Μητροπολίτης Γεώργιος

Την ορκωμοσία των οπλιτών στο ΚΕΠΒ Θηβών τέλεσε ο Μητροπολίτης Γεώργιος

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Τανάγρας. Το θείο λόγο κήρυξε ο π. Μιχαήλ Κατσίνας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Θηβών, ο οποίος αναφέρθηκε στη Χαναναία γυναίκα τονίζοντας τη μεγάλη πίστη της.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού συνταξιούχου ιερέα της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας π. Σωτηρίου Παναγιωτόπουλου. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον μακαριστό π. Σωτήριο, καθώς και στον μακαριστό πατέρα του π. Γεώργιο, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια εφημέριος στην Τανάγρα, και ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη και παρηγορία στην πρεσβυτέρα του π. Σωτηρίου, στα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του.

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου o Σεβασμιώτατος, τέλεσε την Ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων οπλιτών στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή του ΚΕΠΒ Ταξίαρχου κ. Παναγιώτη Ζήση, και ευχήθηκε στους οπλίτες καλή θητεία.

Πηγή: imtl.gr

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι