ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣυνάντηση Κοτρωνιά με εκπροσώπους της Τ.Κ. Καστρίου Μακρακώμης και αγροτών της Αν. Βίστριζας

Συνάντηση Κοτρωνιά με εκπροσώπους της Τ.Κ. Καστρίου Μακρακώμης και αγροτών της Αν. Βίστριζας

Συνάντηση Κοτρωνιά με εκπροσώπους της Τ.Κ. Καστρίου Μακρακώμης και αγροτών της Αν. Βίστριζας

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής του νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Κοινότητας Καστρίου Μακρακώμης και εκπροσώπους αγροτών του αναδασμού της Αν. Βίστριζας. Μετά την συνάντηση αυτή, ο κ. Κοτρωνιάς ζήτησε άμεσο ραντεβού με τον αρμόδιο Υφυπουργό, κ. Στύλιο και συγχρόνως του απέστειλε την παρακάτω επιστολή, με στόχο αφενός την απρόσκοπτη συνέχιση της διαδικασίας, αφετέρου την άμεση διόρθωση προφανών σφαλμάτων που διαπίστωσε και ο ίδιος στην περιοχή Καστρί Φθιώτιδας:

«..Κατά την εξέλιξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του αναδασμού της Ανατολικής Βίστριζας και ειδικά στην περιοχή Καστρί Φθιώτιδας, μετά από παράσταση εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής κοινότητας, διαπίστωσα προφανή σφάλματα της μελέτης, τα οποία έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στις ιδιοκτησίες των κατοίκων της εν λόγω περιοχής.

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο η διαδικασία του αναδασμού. Όμως με δική σας παρέμβαση, μπορεί να δοθεί η δυνατότητα και ενώ ο αναδασμός θα προχωράει σε άλλα σημεία, να διορθωθεί με σημειακές παρεμβάσεις, οι οποίες κατά την προσωπική μου άποψη, είναι και προφανείς και μπορούν να υλοποιηθούν εντός τριών μηνών.

Σας παρακαλώ στη συνάντηση που θα κάνουμε να παραβρίσκεται και ο αντίστοιχος υπεύθυνος ώστε να δώσει επί τόπου λύση.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι