ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία100.000 ευρώ για την προμήθεια νέου σκαπτικού μηχανήματος στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

100.000 ευρώ  για την προμήθεια νέου σκαπτικού μηχανήματος στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

100.000 ευρώ για την προμήθεια νέου σκαπτικού μηχανήματος στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Τον Φεβρουάριο του 2022 ένα σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου κάηκε ολοσχερώς

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Ντασιώτης, ενημέρωσε, μέσα από το Facebook, πως έπειτα από την καταστροφή, από φωτιά, ενός σκαπτικού μηχανήματος του Δήμου, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών, κ. Πέτσας, υπέγραψε την απόφαση για την χρηματοδότηση ποσού 100.000 ευρώ για την προμήθεια ενός νέου σκαπτικού μηχανήματος στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Η ανάρτηση του κ. Ντασιώτη:

«ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ !!!

Το Σάββατο βράδυ, της 5ης Φεβρουαρίου 2022, ένα σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, κάηκε ολοσχερώς, πιθανόν από εμπρηστική ενέργεια.https://www.facebook.com/103797267933550/posts/476245007355439/

Τα μηχανήματα αυτού του είδους, είναι τα απολύτως απαραίτητα για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ενός Δήμου, ιδιαιτέρως δε, με τα χαρακτηριστικά του δικού μας.

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ δράσεις, ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ κοινόχρηστων ή δασικών χώρων, ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ οδοποιΐας ή συντηρήσεων, γίνονταν με αυτό το μηχάνημα και η καταστροφή του, στην κυριολεξία, μας ""έκοψε τα χέρια"".

Το θέμα τέθηκε στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Στέλιο Πέτσα Stelios Petsas ο οποίος κατανόησε άμεσα τη σοβαρότητά του και σήμερα υπέγραψε απόφαση ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων , ποσού 100.000 ευρώ, για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ενός ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΣΚΑΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ !!

Οφείλω θερμά να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τον Υπουργό και όλο το επιτελείο του, για την άμεση ανταπόκριση στην επίλυση ενός πολύ σοβαρού, για το Δήμο μας, προβλήματος !!»

Η ανακοίνωση του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων για την καταστροφή του σκαπτικού μηχανήματος, στις 5 Φεβρουαρίου 2022.

«Αργά το απόγευμα απόψε, Σάββατο 5-2-2022, Φωτιά εκδηλώθηκε για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, σε σταθμευμένο στον όρχο του Δήμου σκαπτικό μηχάνημα. Ειδοποιήθηκε ο Δήμαρχος που άμεσα κινητοποίησε τους οδηγούς και χειριστές του Δήμου, καθ’όσον υπήρξε άμεσος κίνδυνος εξάπλωσης της φωτιάς στα υπόλοιπα σταθμευμένα οχήματα του Δήμου,τα οποία απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Aμεσα κατέφθασε πυροσβεστικό όχημα, με δύο άνδρες από την Π/Υ Λιβαδειάς, που με ειδικό αφρό κατάσβεσαν τη φωτιά. Το μηχάνημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι