ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΑγνωστοι βανδάλισαν παιδική χαρά στη Στυλίδα - Θλίψη και απογοήτευση από τον Δήμο (Φωτογραφίες)

ΣΤΥΛΙΔΑ

#TAGS: Δήμος Στυλίδας  Στυλίδα 

Αγνωστοι βανδάλισαν παιδική χαρά στη Στυλίδα - Θλίψη και απογοήτευση από τον Δήμο (Φωτογραφίες)

Αγνωστοι βανδάλισαν παιδική χαρά στη Στυλίδα - Θλίψη και απογοήτευση από τον Δήμο (Φωτογραφίες)

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Οι εικόνες που αντικρύσαμε το πρωί, μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν. Χθες το βράδυ, άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην περίφραξη της παιδικής χαράς στο Πάρκο του Λαού, στη Στυλίδα, καταστρέφοντάς την.

Πρόκειται για πράξεις βανδαλισμού και ασυνειδησίας, καθώς η περίφραξη αυτή προστατεύει τα μικρά παιδιά που διασκεδάζουν στα παιχνίδια της παιδικής χαράς.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και την απογοήτευσή μας για τα επεισόδια βανδαλισμών που κατά καιρούς προκαλούν εκτεταμένες ζημιές σε μια παιδική χαρά πραγματικό κόσμημα που αποτελεί πρότυπο χώρο αναψυχής και παιχνιδιού και καθημερινά φιλοξενεί πολύ κόσμο.

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Ο σεβασμός και η προστασία του κοινόχρηστου χώρου είναι ζήτημα όλων μας και επιβάλλεται να διαφυλάξουμε ό,τι με μεγάλη προσπάθεια και κόστος έχει δημιουργηθεί, συντηρείται με χρήματα των δημοτών και αποτελεί περιουσία όλων.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την επιβολή του νόμου για την προστασία της δημοτικής περιουσίας αλλά πρωτίστως για την ασφάλεια των παιδιών.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι