ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΓλέντι στη Νέα Αρτάκη εξελίχθηκε σε εφιάλτη - Πυροβολισμοί, τραυματίες και συλλήψεις

Γλέντι στη Νέα Αρτάκη εξελίχθηκε σε εφιάλτη - Πυροβολισμοί, τραυματίες και συλλήψεις

Γλέντι στη Νέα Αρτάκη εξελίχθηκε σε εφιάλτη - Πυροβολισμοί, τραυματίες και συλλήψεις

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πέππας

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε ένα υπαίθριο γλέντι στη Νέα Αρτάκη, καθώς υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων, με αποτέλεσμα δύο άτομα να πυροβολούν με κυνηγετικό όπλο ή όπλα, δεν είναι ξεκάθαρο αν είχαν μονάχα ένα όπλο ή περισσότερα, τρεις άλλους και να τους τραυματίζουν στο σώμα.

Οι τρεις τραυματίες κατάφεραν να φτάσουν, με δικά τους μέσα, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Μόλις έγινε αντιληπτό, από το ιατρικό προσωπικό, πως είχαν τραυματιστεί από πυροβολισμούς, ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου έσπευσε στο σημείο. Το άτομα που τραυματίστηκαν είναι γεννημένα το 1991, το 1995, και το 1978, ενώ οι δύο άνδρες που πυροβόλησαν, και αναζητούνται για να συλληφθούν, είναι γεννημένοι το 1986 και το 1994.

Παράλληλα, στο ίδιο γλέντι σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό, το οποίο δεν είχε σχέση με το προαναφερόμενο, όπου ξανά υπήρξε ένας διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο άτομα, με αποτέλεσμα ο ένας άνδρας ναι σπρώξει τον άλλον και να τον τραυματίσει στο κεφάλι του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης δύο συλλήψεις από την αστυνομία, συγγενικών προσώπων των τριών τραυματισμένων ατόμων, καθώς στη περίπτωση του πρώτου, που είναι γεννημένος το 1980, βρέθηκε στο αμάξι του, που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Γ.Ν. Χαλκίδας, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο και κατασχέθηκε. Στη περίπτωση του 2ου συλληφθέντα, φαίνεται πως οδηγούσε ιδιαίτερα επικίνδυνα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς τόσο από την Νέα Αρτάκη μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όσο και μέσα στον χώρο του νοσοκομείου, δίχως όμως να τραυματιστεί κάποιος από τη συμπεριφορά του. 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι