ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΕυχαριστίες Κοτρωνιά στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής για την δρομολόγηση τριών μεγάλων θεμάτων

Ευχαριστίες Κοτρωνιά στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής για την δρομολόγηση τριών μεγάλων θεμάτων

Ευχαριστίες Κοτρωνιά στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής για την δρομολόγηση τριών μεγάλων θεμάτων

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο βουλευτής του νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γ. Κοτρωνιάς, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αρχιστράτηγο, κ. Αλ. Ράπανο, για την ανταπόκρισή του και την δρομολόγηση της λύσης τριών μεγάλων θεμάτων που του έθεσε ο κ. Κοτρωνιάς κατά την συνάντησή τους.

Αναλυτικότερα τα θέματα που δρομολογούνται, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κοτρωνιά, είναι τα παρακάτω:

«Καταρχήν μέχρι την επόμενη αντιπυρική περίοδο θα θεσμοθετηθεί και επίσημα το πυροσβεστικό θερινό κλιμάκιο στο Θεολόγο Μαλεσίνας, το οποίο ήδη με εντολή του λειτουργεί επί εικοσιτετραώρου βάσεως.

Δεύτερον, με τροποποίηση του νόμου 4662/20, τον οποίο είχα την τιμή να εισηγηθώ, ρυθμίζεται :

α)η λειτουργία της Σχολής των Αρχιπυροσβεστών η οποία θα είναι ετήσια και θα συμπεριλάβει όλους τους μη παραγωγικούς υπαλλήλους που έχουν συμπληρώσει δεκαπενταετία και

β)το ζήτημα των τέκνων των πεσόντων πυροσβεστών ώστε τα παιδιά αυτά να μπορέσουν να υπηρετήσουν ως ένστολοι στην Πυροσβεστική, στην οποία τώρα υπηρετούν ως πολιτικό προσωπικό.

Δηλώνω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι στο Πυροσβεστικό Σώμα προΐσταται ένας άνθρωπος ο οποίος δίνει λύσεις στα προβλήματα, προς όφελος πάντα του ίδιου του Σώματος και της αποδοτικότητας του αλλά και των πολιτών.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι